Vlad Voiculescu, un nou atac la Guvern: Este sezonul panglicilor şi premierul se duce să lanseze un... supliment alimentar

Vlad Voiculescu, viceprimar USR PLUS, critică participarea premierului Ludovic Orban la conferința de presă de la Institutul Cantacuzino, afirmând că a lansat „un supliment alimentar (…), un fel de extras de măceșe”, în timp ce Institulul nu a produs „nimic altceva decât o gaură și mai mare în buget și multe pensii speciale”.

„(…) când nu mai are panglici de tăiat, premierul României organizează o conferință de presă la Institutul Cantacuzino, militarizat de PSD în 2017. Ce nu va spune premierul este că la 3 ani de la militarizare, după milioane de euro investite fără niciun plan și nicio direcție, Institulul nu a produs nimic altceva decât o gaură și mai mare în buget și multe pensii speciale. Este sezonul panglicilor și premierul se duce să lanseze un… supliment alimentar, adică un produs care nu are nevoie nici măcar de autorizație de punere pe piața – un fel de extras de măceșe care se va putea vinde și la Plafar. Atât s-a putut”, a scris Vlad Voiculescu, luni seara, pe contul de Facebook.

Vlad Voiculescu afirmă că, după ce Institutul Cantacuzino a fost luat de la Ministerul Sănătății și transferat la Ministerul Apărării, singura parte funcțională ar fi laboratorul, dar unde se lucrează mai puțin decât acum 3 ani, „pentru că odată cu transferul la Ministerul Apărării, „prietenii” lor de la Ministerul Sănătății au găsit o ocazie bună să îi scoată din flux”.

„PS ah, era să uit: una dintre realizările conducerii militare este că a pus sârmă ghimpată la garduri”, a mai scris Voiculescu.

Premierul Ludovic Orban a participat luni la conferința de presă organizată la Institutul Cantacuzino cu ocazia lansării pe piață a primului lot de produse imunostimulatoare OROSTIM – HV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *