Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, a anunțat că are coronavirus
Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, a anunțat că are coronavirus

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a anunţat că este infectat cu SARS-CoV-2. El a precizat că este în izolare la domiciliu de mai multe zile şi starea sa de sănătate este bună, subliniind că îşi va desfăşura activităţile de la domiciliu.

„Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine deşi am fost testat pozitiv. Nu am simptome iar analizele si CT-ul au dat rezultate foarte bune. Am respectat regulile de distanţare fizică, am purtat mereu mască de protecţie şi totuşi m-am contaminat. Însă, sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat ca încărcătura virală să fie mică şi să fac o formă uşoară a bolii. Testarea am efectuat-o la cerere, deoarece la acel moment fuseseră confirmaţi pozitiv mai mulţi colegi din Prefectură”, a scris Traian Berbeceanu luni pe Facebook.

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, a anunțat că are coronavirus

Traian Berbeceanu a mai spus că este în contact permanent cu cei trei subprefecţi, chiar dacă este în izolare la domiciliu.

„Îmi desfăşor activităţile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecţi, sunt conectat la toate activităţile iar Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti funcţionează în parametri normali. Mulţumesc colegilor pentru dedicare şi implicare, în curând mă voi alătura echipei! Purtaţi mască, respectaţi normele aflate în vigoare şi vom trece peste aceste clipe dificile! Vă îmbrăţişez cu drag şi vă doresc să fiţi sănătoşi!”, a completat Berbeceanu.

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei. Hotărârea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, a fost publicată joi seara în Monitorul Oficial. Gheorghe Cojanu a fost revocat, joi, prin hotărâre de Guvern.

Domnul Berbeceanu Traian exercită, cu caracter temporar, în condițiile legii, funcția publică de prefect al municipiului București”, se arată în hotărârea de guvern.

„În ceea ce priveşte activitatea domnului Berbeceanu, este o activitate cunoscută. Avem nevoie de un om corect, un om integru, un om hotărât, un om care a demonstrat în activitatea sa că are capacitatea să atingă obiectivele pe care şi le stabileşte”, spunea premierul Ludovic Orban înaintea ședinței de Guvern.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul