George Simion
George Simion

George Simion, președintele partidului AUR, a încercat, miercuri seară, să intre în sediul televiziunii Digi24, unde era prezent ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Simion a cerut să fie primit în sediul televiziunii pentru a-și spune punctul de vedere legat de declarațiile ministrului Energiei, Virgil Popescu, care într-o emisiune la Digi24 a spus că AUR urmărește interesele Rusiei.

”Autoritățile statului sunt la dispoziția Digi24. Aici e UM Digi24. E sediul SRI”, a spus Simion.

În tot acest timp, Virgil Popescu declara la Digi24: „Inclusiv în timpul războiului din Ucraina am văzut foarte clar o ezitare a celor de la AUR să se ducă să facă manifestaţie în faţa ambasadei (Rusiei – n.r.). Oare de ce? Am văzut pe altcineva, fost membru AUR, şi cu membri din AUR care s-au dus la ambasadorul Federaţiei Ruse să discute cum că România trebuie să fie neutră. Deci am văzut multe lucruri de acest gen în presă, vorbindu-se. De aici putem face corelaţii şi putem trage concluzii. Acuma, România este un stat democratic, sunt convins că lucrurile vor merge înainte. Am văzut sondajele de opinie cu privire la orientarea pro-europeană şi pro-euro-atlantică a românilor, ea a crescut mult mai mult odată cu izbucnirea acestui război la frontiera României şi eu sunt convins că până în 2024 şi acest partid se va duce, uşor”, a afirmat Virgil Popescu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *