Fost ofițer la Penitenciarul Tg-Jiu apoi director la unitatea de detenție de la Pelendava, Oana Tașcău sare în apărarea lui Andrew Tate, arestat preventiv pentru trafic de persoane și viol. Actual model pe platforma de conținut pentru adulți OnlyFans, Tașcău afirmă că „Andrew Tate este un om deosebit, un om care respectă femeile și care tratează pe toată lumea frumos”.

„Andrew este un om deosebit, un om care respectă femeile și care tratează pe toată lumea frumos.

Am locuit o perioadă de timp în casă cu acest om și vreau să spun că pe mine m-a tratat ca pe o soră și m-a ajutat foarte, foarte mult. După ce m-am pensionat, intenționam să mă apuc de OnlyFans, printr-o cunoștință am ajuns la el, m-a învățat tot ce se poate. În momentul în care am vrut să plec din București și să continui în Craiova, nu a fost nicio problemă, mi-a spus că mă pot întoarce oricând, putem colabora și la distanță. Totul a fost ok”, este de părere Oana Tașcău, cunoscută drept „Sexy Brunette” pe platforma on-line destinată adulților OnlyFans.

„Niciun model din casa aia nu a fost forțat”

„Nu cred că este genul de bărbat care să aibă nevoie să folosească forța pentru a avea o femeie. Este un bărbat frumos, carismatic, are tot ce vrei. Nu are avea de ce să recurgă la forță. Niciun model din casa aia nu a fost forțat.

Tot ce se spune se datorează faptului că a deranjat foarte mulți oameni influenți prin faptul că este vertical și a spus fix ce avea el de spus. Nu vreau să intru în teoria conspirației, dar lucrurile nu sunt în realitate așa cum sunt prezentate în mass-media. Ar trebui să judecăm oamenii după ce îi cunoaștem, nu după ce se spune despre ei”, afirmă Oana Tașcău, într-un clip postat pe TikTok.

Oana Tașcău, ex-directoarea Penitenciarului Craiova-Pelendava și fostă candidată pentru funcția de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), a părăsit sistemul penitenciar, fiind pensionată pe caz de boală. La scurt timp după aceea, Oana Tașcău s-a transformat în ”Sexy Brunette” și a devenit vedetă pe o platformă on-line destinată adulților, citat de Gandul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *