Videochat cu un candidat USR-Plus filmulețe din trecutul lui Ionuț Amariei
Videochat cu un candidat USR-Plus filmulețe din trecutul lui Ionuț Amariei

Videochat cu un candidat USR-Plus. Ionuț Amariei, un candidat USR-Plus pe listele electorale dintr-o comună din Iași, a stârnit un mic scandal în localitate, după ce mai multe filmulețe din trecutul său au început să circule pe rețelele sociale. Ionuț Amariei ar fi prestat activități de videochat în urmă cu câțiva ani, iar unele imagini ar avea chiar tendințe homosexuale.

Ionuț Amariei se afla pe locul doi pe listele de candidaţi ai USR pentru Consiliul Local al comunei Schitu Duca, dar s-a retras în urma scandalului, relatează PsNews.

Liderii USR susţin că, dacă ar fi ştiut că respectivul candidat s-a ocupat şi cu videochatul, nu l-ar mai fi trecut pe lista de consilieri.

„Doamne fereşte, dacă ştiam credeţi că îl mai puneam pe listă? Eu sunt şocată. L-am chemat la mine şi i-am spus să se retragă de pe listă, eu nu accept aşa ceva. Începuse lumea prin sat să vorbească şi l-am întrebat dacă este adevărat. Mi-a spus că în perioada în care se întâmplau astfel de lucruri era mult mai tânăr. La solicitarea mea, a acceptat să-şi retraga candidatura”, a spus Vasilica Cârlescu, candidatul USR pentru Primăria Schitu Duca.

Ionuţ Amarei a anunţat pe pagina sa de Facebook că-şi retrage candidatura.

Potrivit dezvaluirea.ro, Marius Bodea, candidatul USR pentru Consiliul Judeţean, a spus că nu cunoaşte situaţia, iar Cosette Chichirău, candidatul la Primăria Iaşi, nu a putut fi contactată.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul