Image default
Actualitate

Candidat USR-Plus într-o comună din Iași, implicat în activități de videochat pentru adulți. Cum a reacționat când s-a aflat

Videochat cu un candidat USR-Plus. Ionuț Amariei, un candidat USR-Plus pe listele electorale dintr-o comună din Iași, a stârnit un mic scandal în localitate, după ce mai multe filmulețe din trecutul său au început să circule pe rețelele sociale. Ionuț Amariei ar fi prestat activități de videochat în urmă cu câțiva ani, iar unele imagini ar avea chiar tendințe homosexuale.

Ionuț Amariei se afla pe locul doi pe listele de candidaţi ai USR pentru Consiliul Local al comunei Schitu Duca, dar s-a retras în urma scandalului, relatează PsNews.

Liderii USR susţin că, dacă ar fi ştiut că respectivul candidat s-a ocupat şi cu videochatul, nu l-ar mai fi trecut pe lista de consilieri.

„Doamne fereşte, dacă ştiam credeţi că îl mai puneam pe listă? Eu sunt şocată. L-am chemat la mine şi i-am spus să se retragă de pe listă, eu nu accept aşa ceva. Începuse lumea prin sat să vorbească şi l-am întrebat dacă este adevărat. Mi-a spus că în perioada în care se întâmplau astfel de lucruri era mult mai tânăr. La solicitarea mea, a acceptat să-şi retraga candidatura”, a spus Vasilica Cârlescu, candidatul USR pentru Primăria Schitu Duca.

Ionuţ Amarei a anunţat pe pagina sa de Facebook că-şi retrage candidatura.

Potrivit dezvaluirea.ro, Marius Bodea, candidatul USR pentru Consiliul Judeţean, a spus că nu cunoaşte situaţia, iar Cosette Chichirău, candidatul la Primăria Iaşi, nu a putut fi contactată.

Related posts

Diana Șoșoacă, dată afară din grupul AUR. Senatoarea îl acuză pe colegul Sorin Lavric de misoginism

Andrada Ionescu

Clotilde Armand spune că nu a tăiat banii spitalelor, ci le-a transferat la Primăria Generală

Andrada Ionescu

Traian Berbeceanu spune că nu știe dacă PLUS îl vrea în continuare prefect. „Voi rămâne până în ultima zi de mandat”

Andrada Ionescu

1 comment

Un candidat a murit cu trei săptămâni înainte de alegerile locale 11 septembrie 2020 at 16:48

[…] candidat a murit  la Dăbuleni. Potrivit medicilor, bărbatului i s-a făcut rău după ce a ţinut un […]

Reply

Leave a Comment