Image default
Actualitate

Virgil Popescu, ministrul Economiei, s-a infectat cu coronavirus: „Masca vă poate proteja”

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a fost testat pozitiv la SARS-COV2, potrivit unui anunţ făcut de acesta pe pagina sa de Facebook.

“Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul şi sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieşit pozitiv”, a notat ministrul, Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul a subliniat că, pentru moment, nu are simptome grave.

“Nu am simptome grave, pentru moment. Cei apropiaţi sunt în regulă. Aveţi grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ‘iartă’. Sunt încrezător că voi trece şi peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut”, a adăugat Virgil Popescu.

Membrii delegaţiei guvernamentale care va efectua marţi şi miercuri o vizită în Statul Israel şi Palestina au realizat în cursul zilei de luni teste COVID, care au “rezultat negativ”, după ce ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit unei informări a Guvernului.

“În vederea deplasării, membrii delegaţiei au realizat în cursul zilei de astăzi (luni – n.r.) teste, care au rezultat negativ. De asemenea, membrii Cabinetului nu se încadrează în definiţia contacţilor direcţi”, se arată în informare.

Related posts

Amânarea ratelor bancare va fi în vigoare până la sfârșitul anului 2020. Care sunt condițiile ca să fi păsuit de bancă

Constantinescu Gabriel

Criză a sângelui în România, din cauza coronavirusului. Apelul lui Raed Arafat

Constantinescu Gabriel

PSD atacă programul de guvernare propus de Ludovic Orban cu metode populiste

Constantinescu Gabriel

3 comments

Mircea Crețu prefectul de Sibiu are coronavirus reprezentantul Guvernului 3 noiembrie 2020 at 11:44

[…] Virgil Popescu, ministrul Economiei, s-a infectat cu… […]

Reply
Șeful ISU Dobrogea a murit cu coronavirus col Daniel Gheorghe-Popa 4 noiembrie 2020 at 12:40

[…] ISU Dobrogea, colonelul Daniel-Gheorghe Popa, fusese depistat cu COVID-19 în urmă cu câteva zile și a decedat miercuri, la o unitate sanitară din […]

Reply
Lucian Bode are Covid-19. Este al doilea membru al Guvernului infectat cu coronavirus - Lumea Politică 5 noiembrie 2020 at 9:49

[…] Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a fost confirmat și el pozitiv cu coronavirus. […]

Reply

Leave a Comment