Virgil Popescu, ministrul Economiei, a fost testat pozitiv la SARS-COV2, potrivit unui anunţ făcut de acesta pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul şi sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieşit pozitiv”, a notat ministrul, Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul a subliniat că, pentru moment, nu are simptome grave.

„Nu am simptome grave, pentru moment. Cei apropiaţi sunt în regulă. Aveţi grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ‘iartă’. Sunt încrezător că voi trece şi peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut”, a adăugat Virgil Popescu.

Membrii delegaţiei guvernamentale care va efectua marţi şi miercuri o vizită în Statul Israel şi Palestina au realizat în cursul zilei de luni teste COVID, care au „rezultat negativ”, după ce ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit unei informări a Guvernului.

„În vederea deplasării, membrii delegaţiei au realizat în cursul zilei de astăzi (luni – n.r.) teste, care au rezultat negativ. De asemenea, membrii Cabinetului nu se încadrează în definiţia contacţilor direcţi”, se arată în informare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *