Virgil Popescu, fost ministru și președinte al PNL Mehedinți, l-a provocat pe liderul AUR, George Simion, să-l înfrunte în cursa de la Primăria Severin. Popescu a subliniat că Simion are o agendă diferită de a poporului român, prorusă, iar românii trebuie să știe acest lucru.

Virgil Popescu l-a invitat pe George Simion la o confruntare electorală cu el dacă are curaj, dar a adăugat că crede că Simion este un laș. Popescu a precizat că-l va aștepta pe Simion până în ultima zi de depunere a candidaturilor.

Popescu a precizat că dacă Simion are curaj, ar trebui să se prezinte cu un program și să vorbească despre ce vrea să facă pentru oameni, mai degrabă decât să se opună ajutorului pentru Ucraina și condamnări publice ale președintelui rus, Vladimir Putin, pentru agresiunea sa împotriva Ucrainei. El a subliniat că dorește să vadă dacă Simion are curajul să se prezinte cu un program concret pentru oameni și să se confrunte cu el într-o campanie electorală și o dezbatere electorală.

Popescu a subliniat că dacă Simion nu are curajul să se prezinte cu un program, va dovedi că este un laș și nu este interesat de bunăstarea oamenilor din Severin.

După ce s-a pus singur din pix președinte la AUR Mehedinți, asta era pe la finele lunii martie, mi-a venit această idee, pentru că dânsul prea mult face scandal prin Parlament, nu vine cu proiecte și am zis că dacă la Alba a refuzat provocarea, dacă la Suceava a refuzat provocarea, haideți să vedem dacă Georgică Simion are curajul să mă contracandideze pe mine, să zicem așa, că sunt un adversar al lui de ani de zile, la Severin.

Dacă va face acest lucru, va primi o bătaie deosebită, de nu-și va mai reveni din ea. Dacă nu va face, va demonstra că e un laș. Eu îl aștept în continuare într-o campanie electorală, într-o dezbatere electorală, să vorbim despre proiecte și nu despre fluierături, strigături ca pe stadioane.

Despre asta e vorba: vreau să văd cum vine și le spune severinenilor că vrea să ne scoată afară din UE, să nu mai primim fonduri europene, că vrea să ne scoată afară din NATO. Vreau să văd dacă are curajul să se prezinte cu un program, cu ceva concret pentru oameni, că prea mult a ieșit să urle că toată lumea greșește, nimic nu e bun, numai el face lucrurile bune”, a declarat Virgil Popescu, duminică seară, într-o emisiune B1TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *