Vlad Popescu Piedone și-a exprimat speranța într-un viitor prosper pentru Sectorul 5, pledând pentru continuarea și dezvoltarea proiectelor începute de tatăl său, Cristian Popescu Piedone.

Într-o zi marcată de ploaie, Vlad Popescu Piedone și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Sectorului 5. Cu un discurs plin de încredere și optimism, Piedone a sublinia semnificația ploii ca un semn de bun augur, ce ar putea aduce noroc și vitalitate comunității.

„E o vorbă din bătrâni care spune că ploaia este un semn de bun augur. Că aduce noroc, belșug și vitalitate”, a afirmat Piedone Jr. în discursul său, subliniind speranța că proiectele începute în Sectorul 5 vor continua și că vor fi dezvoltate altele noi, menite să modernizeze și să îmbunătățească viața locuitorilor.

Cu un apel la unitate și colaborare, Piedone Jr. și-a exprimat convingerea că împreună, alături de locuitorii sectorului, vor reuși să construiască un viitor frumos pentru comunitate. „Sunt pregătit să muncesc și să fiu alături de toți locuitorii, pentru că voi, oamenii, meritați un sector modern, curat și sigur”, a adăugat el, subliniind determinarea sa de a aduce schimbări pozitive.

Fiind primul candidat care își depune candidatura pentru Sectorul 5, Piedone și-a asumat responsabilitatea și s-a angajat să fie un lider dedicat, gata să facă față provocărilor și să lucreze pentru binele comunității.

„Vă mulțumesc pentru încredere, vă mulțumesc pentru sprijin! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a încheiat Piedone, exprimându-și recunoștința față de susținerea primită și speranța într-un viitor luminos pentru Sectorul 5.

Tatăl lui Vlad, Cristian Popescu Piedone, a spus că este foarte emoționat. ”Știu că Sectorul 5 va avea continuitate, știu că Sectorul 5 va duce mai departe proiectele începute de mine și știu că Vlad Popescu Piedone mă va depăși. Și va veni vremea când voi lua lecții de la el cum și eu, la vârsta lui, luam lecții de la cei mai mari”, a spus Piedone Senior.

Iată mesajul integral al lui Vlad Popescu Piedone:

”E o vorbă din bătrâni care spune că ploaia este un semn de bun augur. Că aduce noroc, belșug și vitalitate.

Mi-am depus astăzi candidatura la Primăria Sectorului 5, într-o zi ploioasă, cu speranța că proiectele începute vor continua. Că sectorul nostru va beneficia de alte noi proiecte, care să-l dezvolte și să-l modernizeze!
Am convingerea că împreună vom reuși să construim un viitor frumos pentru comunitate!
Vă mulțumesc pentru încredere, vă mulțumesc pentru sprijin!
Sunt primul candidat care își depune candidatura pentru Sectorul 5! Sunt pregătit să muncesc și să fiu alături de toți locuitorii, pentru că voi, oamenii, meritați un sector modern, curat și sigur!
 Așa să ne ajute Dumnezeu!
Cu respect,
Vlad Popescu Piedone”

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *