Vladimir Putin
Vladimir Putin

Președintele rus Vladimir Putin s-ar afla în comă în urma unei operații de cancer, scrie presa ucraineană. 

Potrivit publicației ucrainene Obozrevatel, serviciile secrete rusești ar fi raportat că anturajul lui Putin a început să pregătească așa-numita „tranziție a puterii” și să caute un succesor la „tron”.

Putin s-ar afla, potrivit sursei citate, la terapie intensivă, unde viața îi este susținută cu ajutorul aparatelor. Putin ar avea toate reflexele inhibate la nivelul trunchiului, iar corpul său nu răspunde la durere, mai notează obozrevatel.com.

Anturajul acestuia ar fi decis să ascundă informații despre starea lui Putin. Aceștia ar plănui să nu dea informații până când Kremlinul nu va stabili cine îi va succeda.

Se așteaptă ca ministrul rus de externe Serghei Lavrov să se adreseze în curând președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, cu cererea de a anunța întâlnirea mult așteptată dintre Vladimir Putin și președintele ucrainean Vladimir Zelenski, la care va trebui să participe și liderul turc.

Sursele citate spun că potrivit planului Kremlinului, această întâlnire nu va avea loc pentru a nu risca dezvăluirea privind înlocuirea lui Putin cu o sosie.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *