Vladimir Putin nu e bolnav, iar asta poate fi remarcat de orice persoană
Vladimir Putin nu e bolnav, iar asta poate fi remarcat de orice persoană

Vladimir Putin nu e bolnav, iar asta poate fi remarcat de orice persoană întreagă la cap, susține ministrul rus de externe Serghei Lavrov, care a contraatacat pe seama numeroaselor declarații din ultima vreme ale diverselor persoane publice din Rusia, care spuneau că Putin are o afecțiune în stare terminală.

De la începutul invaziei în Ucraina, mai multe surse au susținut că liderul de la Moscova ar fi grav bolnav și ar urma să treacă printr-o intervenție chirurgicală. Cea mai recentă dezvăluire aparține unui agent FSB care a descris starea liderului rus ca fiind „o formă severă de cancer care progresează rapid”.

Întrebat la un interviu al postului francez TF1 despre zvonurile care circulă privind starea de sănătate a lui Vladimir Putin, Lavrov a declarat că acesta nu prezintă niciun simptom, relatează B1TV.

Nu cred că cineva întreg la cap poate vedea la această persoană (Putin) semne ale vreunei boli ori afecţiuni. Îl puteţi vedea pe micul ecran, puteţi citi sau asculta discursurile lui. Îi las pe cei care răspândesc astfel de zvonuri să rezolve asta cu conştiinţa lor, în ciuda ocaziilor zilnice pe care le au de a verifica starea de fapt”, a spus Serghei Lavrov.

Vladimir Putin ar mai avea trei ani de trăit

Pe de altă parte, agentul FSB care a spus că Putin este bolnav de cancer a explicat că acesta nu mai are de trăit „mai mult de doi-trei ani”, menționând că liderul de la Kremlin a început să-și piardă vederea.

Vestea despre boala președintelui rus a apărut ca parte a unui mesaj al agentului rus către fostul agent FSB Boris Karpichkov.

De asemenea, în mesaj mai este specificat faptul că Vladimir Putin refuză să poarte ochelari din cauza temerilor că ar putea admite o formă de slăbiciune, dar și că își atacă subordonații „cu o furie necontrolată”.

Noutățile apar pe măsură ce știrile despre deteriorarea sănătății sale continuă să apară pe un canal de Telegram ce susține că are surse în interiorul Kremlinului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *