Tzancă Uraganu a fost amendat cu o sumă fabuloasă, în Bihor
Tzancă Uraganu a fost amendat cu o sumă fabuloasă, în Bihor

Tzancă Uraganu a fost amendat cu o sumă fabuloasă, la o descindere a mascaților și a inspectorilor ANAF la o petrecere din Bihor. Oamenii legii au derulat o acțiune fulger de combatere a evaziunii fiscale și de menținere a ordinii publice, iar la petrecerea de maneliști nu a mai plouat cu bani, ci cu amenzi.

Petrecerea la care a cântat Tzancă Uraganu, din comuna Budureasa, a fost spartă, sâmbătă noaptea, de mascaţi.

Tzancă Uraganu a fost chemat să susțină un concert în clubul Alexa, din comuna Budureasa. Un bilet a costat 70 lei, precizează Adevărul.

Sute de persoane erau în local în momentul în care au descins echipaje de poliţişti, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi, reprezentanţi ai ISU Crişana, ai ITM Bihor şi ai DSVSA Bihor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul-şef Alina Fărcuţa, a declarat că acțiunea a avut ca scop „prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a actelor ilicite de comerţ, a evaziunii fiscale şi a muncii la negru şi pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică în rândul comunităţilor locale”.

Toți participanții au fost legitimați, organizatorii au fost verificaţi la încasări şi case de marcat. De asemenea, au fost verificate și contractele de muncă ale angajaților.

Organizatorii au fost amendați cu 50.000 lei de reprezentanţii ISU Crişana, pentru că nu aveau autorizaţie pentru securitate la incendiu, și cu 1.200 lei de inspectorii sanitar-veterinari, pentru lipsa autorizaţiei DSVSA.

Reprezentanții autorităților l-au verificat și pe Tzancă Uraganu care, însă, n-avea niciun document, contract de muncă sau altceva pentru angajaţii săi. Practic, cei 11 membri ai formaţiei sale lucrau la negru. Din acest motiv, inspectorii ITM l-au amendat pe cântăreț cu 200.000 de lei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *