Un primar din Mehedinți a fost prădat de 100.000 de euro
Un primar din Mehedinți a fost prădat de 100.000 de euro

Un primar din Mehedinți a fost prădat de 100.000 de euro în timp ce petrecea la un botez. Hoții au intrat discret în casa lui Ionuț Gîrgă, primarul comunei Dîrvari din Mehedinți, și au plecat rapid cu banii. În casă dormeau copiii primarului, dar nimeni n-a văzut și n-a auzit nimic.

Ionuț Gîrgă, primarul comunei Dîrvari din Mehedinți, și soția lui, petreceau la un botez când hoții au intrat în casa lor și au plecat cu 100.000 de euro.

Când s-a întors acasă, în satul Gemeni, Gîrgă a văzut dezordinea din camera în care erau ținuți banii și a constatat că nu mai erau acolo

Suntem distruși, ca fiecare. Soțul este foarte bulversat. Copiii erau acasă, dormeau. Nu au auzit nimic. Am fost la un botez și când am venit acasă, am găsit… ce să vă zic… dezamăgirea”, a povestit soția primarului, citată de Digi24.

Cei doi copii ai primarului au zis că nu au auzit nimic suspect.

Localnicii spun că banii proveneau de la un magazin, mai multe terenuri agricole în arendă și utilaje agricole pe care le deține primarul, în timp ce familia acestuia ar fi spus că banii provin din vânzarea echipamentelor.

– Aveți idee de unde aveau acești bani?

– Păi, nu-i primar?! spune o femeie din sat.

Polițiștii au constatat că hoții n-au intrat cu forța în casa primarului.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că imobilul persoanei vătămate se compune din două case de locuit, situate în aceeași curte, ale căror uși de acces și ferestre nu prezentau urme de forțare”, a declarat Corina Moraru, purtător de cuvânt IJP Mehedinți.

Polițiștii au deschis dosar penal de furt calificat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *