Marcel Ciolacu se leapădă de Liviu Dragnea. „Nu pot să îmi permit să mă duc la penitenciar să vizitez...”
Marcel Ciolacu se leapădă de Liviu Dragnea. „Nu pot să îmi permit să mă duc la penitenciar să vizitez...”

Buzoienii din Poșta Câlnău vor avea drumurile asfaltate. Aceasta este una dintre promisiunile făcute în campania electorală de Marcel Ciolacu. Născut în Buzău, Ciolacu are mare grijă de locurile natale.

14 milioane pentru alegătorii lui Ciolacu

Cetățenii comunei Poșta Câlnău vor beneficia de aproximativ 12 km de drumuri noi. Acestea vor fi asfaltate. Lucrările nu necesită exproprieri de terenuri iar durata de execuție a lucrărilor este de 24 de luni.

Realizarea lucrărilor prevăzute în proiectul tehnic sunt lucrări de suprastructură și infrastructura drumuri, terasamente, lucrări de preluare a apelor pluviale, șanțuri și rigole, marcaje și lucrări pentru siguranța circulației.

Infrastructura rutieră din Poșta Câlnău va intra într-un amplu proces de modernizare. 14 milioane de lei e costul modernizării și vor fi făcute asfaltări inclusiv pe drumurile secundare.

Drumuri făcute de specialiști în biserici

Asocierea de firme care va efectua rețeaua de drumuri este formată din Troia Premium Construct SRL, Geda Com SRL si Aris Construct.

Troia Premium Construct s-a numit inițial East European B2B SRL și a avut doi acționari, pe Irina Teodora Nicolaescu și pe Florica Dumitru. După mai multe cesiuni unicul patron al companiei a rămas Florin Mădălin Pândaru.

Troia Premium Construct apar mai multe lucrări executate la biserici și imobile aflate în proprietatea Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, de la refacere fațade, construcții de hale, amenajarea unei baze sportivi, construcția unei ferme de porci, drumuri, parcări, clădiri de locuințe și până la lucrări de reabilitare la Centrul Eparhial Buzău și Palatul Episcopal. În total, Troia Construct însumează aproximativ 226 de contracte câștigate cu instituțiile publice.

Banii se duc la asociații lui Bădălău și Liviu Dragnea

Geda Com SRL din Râmnicu Sărat, este o altă firma abonată la banul public și a participat în asociere cu Tel Drum, firma controlată de Liviu Dragnea, la mai multe licitații de reabilitare a drumurilor.  Aceasta are și ea aproximativ 120 de contracte câștigate din banii statului.

Societatea Aris Construct SRL, cu sediu în Alexandria, se ocupă cu activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. A semnat numeroase contracte plătite din bani publici atât în Teleorman, cât și în Buzău, Vrancea, Gorj și Cluj.

Aris Construct s-a asociat, atât cu firma ginerelui lui Nicolae Bădălău, cât și cu societatea în care fiul fostului șef de la Curtea de Conturi, Gabriel Bădălău, avea acțiuni.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *