Image default
Anchete

Firma care o trimite pe Clotilde la DNA se pregătea imediat după alegeri de contractul cu ADP Sector 1

Blue Planet Services, firma vizată de procurorii DNA la Sectorul 1 a început pregătirile pentru contractul cu Clotilde  Armand imediat ce aceasta a câștigat alegerile. Alegerile locale au avut loc pe 27 septembrie 2020. Pe 5 octombrie 2020, Autoritatea Electorală Permanentă a publicat rezultatele oficiale ale scrutinului.

Pe 17 octombrie 2020, societatea comercială Blue Planet Services SRL adaugă la obiectul de activitate cinci coduri CAEN. Firma a adăugat activități care au legătură cu ridicarea și gestionarea gunoiului.

Aparent între cele trei date nu ar fi trebuit să fie nicio legătură. Cu toate acestea, compania  a semnat cu ADP Sector 1 contractul cu nr. 215/22.12.2020. Acum procurorii vor să știe de unde știau managerii Blue Planet Services în octombrie 2020 că urmează să primească un contract de salubrizare la ADP Sector 1.

La momentul la care ei au schimbat obiectul de activitate al firmei, nici măcar nu se punea problema înlocuirii Romprest, iar conflictul dintre primăriță și Romprest începuse.

Procurorii DNA au descins la sediul ADP Sector 1 pentru a afla care sunt actele care au stat la baza semnării contractului dintre instituție și compania respectivă. Ancheta este importantă pentru că, surse din interior susțin că actele au fost parafate în regim de urgență.

Related posts

Clotilde Armand a fost validată în funcția de primar al Sectorului 1

Andrada Ionescu

Clotilde Armand: fake news marca Marcel Ciolacu

Andreea Cristescu

Clotilde Armand acuză: „Pesediștii au pus 120 de persoane să conteste validarea alegerii mele în funcția de primar”

Andrada Ionescu

Leave a Comment