Blue Lagoon Services

Blue Planet Services, firma vizată de procurorii DNA la Sectorul 1 a început pregătirile pentru contractul cu Clotilde  Armand imediat ce aceasta a câștigat alegerile. Alegerile locale au avut loc pe 27 septembrie 2020. Pe 5 octombrie 2020, Autoritatea Electorală Permanentă a publicat rezultatele oficiale ale scrutinului.

Pe 17 octombrie 2020, societatea comercială Blue Planet Services SRL adaugă la obiectul de activitate cinci coduri CAEN. Firma a adăugat activități care au legătură cu ridicarea și gestionarea gunoiului.

Aparent între cele trei date nu ar fi trebuit să fie nicio legătură. Cu toate acestea, compania  a semnat cu ADP Sector 1 contractul cu nr. 215/22.12.2020. Acum procurorii vor să știe de unde știau managerii Blue Planet Services în octombrie 2020 că urmează să primească un contract de salubrizare la ADP Sector 1.

La momentul la care ei au schimbat obiectul de activitate al firmei, nici măcar nu se punea problema înlocuirii Romprest, iar conflictul dintre primăriță și Romprest începuse.

Procurorii DNA au descins la sediul ADP Sector 1 pentru a afla care sunt actele care au stat la baza semnării contractului dintre instituție și compania respectivă. Ancheta este importantă pentru că, surse din interior susțin că actele au fost parafate în regim de urgență.

Clotilde Blue Lagoon

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *