Poliția își cumpără bilete de avion în valoare de 3,3 milioane de euro pentru deplasări în peste 157 de orașe ale lumii. Contractul acoperă 157 de destinații din toată lumea, de la Bali, Jakarta și Canberra, la Havana, Zurich, Tokyo, Tenerife, Miami și Mogadishu.

În cadrul contractului vor fi achiziționate aproximativ 3.960 de bilete atât pentru clasa business, cât și pentru clasa economică. Biletele de avion vor fi furnizate pentru un număr de persoane cuprins între o singură persoană și 10 sau chiar mai multe pentru fiecare destinație. Timp de 2 ani, IGP va beneficia de servicii de transport aerian pentru personalul avizat ca să facă deplasări în interes de serviciu în 157 de orașe internaționale, de la Tenerife și Bali, la New York și Tokyo. Personalul Poliției Române va beneficia de bilete pentru clasa business în destinații precum: Viena, Bruxelles, Londra, Berlin, Paris și Amsterdam. Cele mai multe bilete au fost achiziționate pentru destinații precum: Bruxelles, Viena, Paris, Praga, Berlin, Frankfurt, Munchen, Roma, Chișinău, Amsterdam, Varșovia, Londra, Madrid, Ankara, Stockholm și Budapesta.

Cele mai scumpe bilete sunt pentru Beijing unde prețul unui singur bilet se ridică la peste 3.800 de euro. Între 1.000 și 2.900 de euro va costa un singur bilet pentru destinații precum: Kabul, Johannesburg, Riyadh, Buenos Aires, Canberra, Melbourne, Sydeny, Baku, Bruxelles, Rio de Janeiro, Brasilia, Montreal, Toronto, Hong-Kong, Bogota, Seul, Havana, Bali, Jakarta, Doha, Bagdad, Tokyo, Kuweit, Ciudad de Mexico, Amsetrdam, New Delhi, Londra, Los Angeles, Chicago, Miami, New York, Bangui, Washington și Hanoi.

Valoarea totală a achiziției este de 16,3 milioane de lei, cu TVA, adică 3,3 milioane de euro. Finanțarea achiziției se va realiza din bugetul Inspectoratului General al Poliției Române.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *