Politicianul care a apărut dezbrăcat la ședința Consiliului Local al Sectorului 1 nu și-a dat demisia. PSD informa printr-un comunicat că Alberto Caraian pleacă din Consiliul Local. La două săptămâni de la comunicat, Caraian se prezenta la ședințele CL Sector 1 ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

PSD anunță demisia lui Alberto Caraian

„În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia” suna sec comunicatul transmis de PSD imediat după incidentul în care politicianul a apărut dezbrăcat la ședința Consiliului Local al Sectorului 1.

Politicianul nu era atât de tranșant și a postat pe Facebook un mesaj criptic „Tehnica mai joaca feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa calda era de la propria centrala, ca sa anticipez orice întrebări. Scuze încă o data tuturor!”

Alberto Caraian

Caraian nu și-a dat demisia din Consiliul Local al Sectorului 1

Incidentul s-a stins repede. Comunicatul PSD a liniștit apele și toată lumea a crezut că social democrații au scăpat de politicianul imobiliar.

Cu toate acestea, Alberto Caraian nu și-a dat demisia. Pe 13 martie el a fost prezent la Ședința Extraordinară a Consiliului Local al Sectorului 1. El mai participase și la ședința din 1 martie.

Practic, Caraian nu și-a dat demisia din Consiliul Local al Sectorului 1 așa cum a anunțat partidul condus de Marcel Ciolacu prin biroul de presă din Kiseleff.

Afaceri imobiliare suspecte cu șeful de partid

Alberto Caraian este un dezvoltator imobiliar din Sectorul 1. Alesul cetățenilor a construit mai multe blocuri între casele din sector. Unul dintre apartamente a ajuns, așa cum a arătat Lumea Politică, la Nicu Manole.

Cel mai probabil Nicu Manole este tatăl șefului de partid al domnului Florin N. Manole, președintele PSD Sector 1. La momentul respectiv, Florin Manole nu a dorit să comenteze situația.

Cu toate acestea, președintele PSD Sector 1 a sfidat decizia conducerii centrale a partidului, iar Alberto Caraian a rămas consilier local.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *