dominic fritz

Cinematograf din anii 80 reabilitat cu peste 3.2 milioane de euro. Banii merg către o firmă de apartament din sectorul 4 a cărui asociat este schior ca studii. Absolvent al Facultății de  Educație Fizica si Sport specializarea ski a reușit sa convingă autoritățile din Timiș că firma pe care o conduce poate reabilita un cinematograf.

Viitor centru multinațional de educație prin film

Reprezentanții municipalității din Timiș au decis ca cinematograful de stat din anii ‘80 să fie reabilitat. Se dorește crearea unei comunități a cinefililor din oraș prin înființarea unui hub ultramodern dedicat educației prin film și producției locale de film.

De asemenea se vrea crearea unui studio foto-video în incinta sălii mici de proiecție a unor spații expoziționale, a unui Cafe Cinema și a unei grădini verticale.

Prin reabilitarea Cinematografului Timis se dorește crearea de oportunități de inițiere și desfășurare a proiectelor și programelor culturale. În cadrul proiectului se dorește ca cinematograful sa devină un centru multinațional pentru activități culturale.

Dotările noului cinematograf vor permite nu numai utilizarea acestuia pentru proiecții de film ci si pentru spectacole de teatru, concerte și conferințe.

Edilii orașului vor să valorifice timpul liber al tinerilor din punct de vedere educațional prin proiecte atractive și utile printre care organizarea de sesiuni, simpozioane, colocvii și alte acțiuni cu caracter științific și metodologic.

Patroni cu relații în lumea mondenă

Audiotech Multimedia Group SRL este firma care se va ocupa de reabilitarea cinematografului. Asociați în aceasta afacere sunt soții Brăileanu, Ana Maria și Bogdan.

Afaceriștii au reușit să realizeze mai multe lucrări importante din bani publici. Aceștia apar în diferite ipostaze alături de nume cunoscute din showbizul românesc cum ar fi Dan Bittman și Romică Țociu.

Peste 50 de contracte de licitație au reușit aceștia să adune, în diferite colțuri ale tării.

Cu o cifră de afaceri netă raportată către ministerul de finanțe în anul 2021 de peste 12 milioane de lei aceștia reușesc să câștige majoritatea contractelor cu Teatrul  Municipal Tony Bulandra.

Specialiști” conectați la banii instituțiilor publice

Audiotech Multimedia Group se ocupă cu lucrări de construcții ale clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Pe lângă serviciile obișnuite aceștia mai livrează către diferite instituții publice și scaune de teatru. Serviciile de training pentru angajați și licitațiile inclusiv pentru extinderi de rețele electrice nu lipsesc din portofoliul firmei.

Printre clienții firmei se numără primăriile din Târgoviște, Timișoara, Vâlcea și Oradea dar și Compania Națională de Investiții.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *