Bărbălău Cosmin Constantin este un politician care a apărut recent pe firmament, el intrând în Consiliul Local al Sectorului 4 pe listele PSD în anul 2016. El a intrat în politică având o situație financiară stabilă. Bărbălău susținea în prima declarație de avere că deținea nouă terenuri intravilane în comuna ilfoveană Berceni.

Cosmin Constantin Bărbălău mai avea, la intrarea în Consiliul Local al Sectorului 4 două mașini, un BMW și o Skoda, ambele destul de vechi. Consilierul mai deținea 50000 de lei la Erste. Înainte de politică, Bărbălău lucra la Vida Fruit SRL, firmă la care de asemenea este și unic asociat.

Consilierul local al Sectorului 4 a lucrat la Clubul Sportiv Municipal București. Bărbălău este liderul consilierilor PSD din Consiliul Local al Sectorului 4. Politicianul a deținut în trecut Cabinetul de Mediere Juridică Cosmin Bărbălău.

În primul mandat ca și consilier local, Bărbălău a fost membru al Comisiei pentru activități economico-financiare, buget și finanțe. Politicianul a făcut parte și din Comisia pentru amenajarea teritoriului, urbanism, protecția mediului și turism. Cosmin Bărbălău a fost practic membru în cele mai importante comisii ale Consiliului Local Sector 4.

Din 2017, Bărbălău a fost președinte de ședință al Consiliului Local Sector 4, fapt care confirmă poziția de forță din organizația locală a PSD. În 2020, Bărbălău a fost reales ca și consilier local tot pe listele PSD.

În ianuarie 2021, politicianul a fost una dintre propunerile social-democrate pentru funcția de vice-primar alături de colega sa Mădălina Stancu. El este și vice-președinte al PSD Sector 4. De la jumătatea anului 2022, Cosmin Constantin Bărbălău este director al Complexului Studențesc Tei.

Cosmin Bărbălău este născut în 13 octombrie 1986 în București. Din punctul de vedere al educației, Bărbălău a absolvit Colegiul Național Gheorghe Șincai din Sectorul 4. Politicianul a urmat cursurile Facultății de Drept și Managementul Afacerilor Internaționale. Este căsătorit și are un copil.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *