Marian Artimon
PSD

Marian Artimon

Marian Artimon este instructor instalații la metrou. Politicianul este și director general al firmei care se ocupă de spațiile de cazare destinate exclusiv membrilor de sindicat. Aceiași companie revinde și spațiile comerciale și de reclamele din stațiile de metrou.

În anul 2016, Artimon Marian a prin curaj și a candidat, pe listele Alianței electorale PSD + UNPR. El viza un loc în Consiliul General al Municipiului București. Nu numai că a reușit să prindă un post de consilier general, dar, în scurt timp, a ajuns să facă parte din Adunările Generale ale Acționarilor a cinci companii municipale.

Potrivit declarației de avere, Marian Artimon nu are case, terenuri, mașini, datorii sau conturi în bancă. Artimon Marian a câștigat, în anul 2017, peste 120.000 de lei. El a luat 60.000 de lei ca administrator și director general al Sindomet Servcom SRL. A mai încasat peste 50.000 de lei din salariul de la Metrorex. Artimon și-a completat veniturile cu 12.000 de lei din indemnizația de consilier general.

Este bine de știut că acționarul unic al Sindomet Servcom SRL este Uniunea Sindicatelor Libere din Metrou și Aviație. Firma gestionează unitățile de cazare destinate exclusiv membrilor de sindicat, dar și spațiile comerciale și reclamele din stațiile de metrou.

Marian Artimon este, conform declarației de interese, Secretar general al USL Metrou și vicepreședinte al Federației Sindicatelor din Transporturi, Transloc și Servicii Publice ATU România (din 2012). Practic el este numărul doi în organizația care controlează sindicaliștii din transporturi.

Related posts

Valerica Honțaru

George Dumitrescu

Investirea Guvernului Cîțu este la mâna Parlamentului, crede Ludovic Orban. A atacat dur „boicotul PSD”

Ioana Mihaela Neacsu

Andreea Cristescu

Marius Cosmin Fodoroiu

George Dumitrescu

Viza de flotant la alegerile locale, motiv de conflict între PNL și USR. Cum afectează votul la moțiunea de cenzură

Constantinescu Gabriel

Demisia lui Victor Costache, văzută de PSD: ”Costache a dezertat! Şi-a dat demisia şi a fugit!”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment