Alexandru Lazarov
PSD

Sebastian Alexandru Lazarov

Sebastian Alexandru Lazarov are 30 de ani dar se poate lăuda cu o experiență de peste patru ani în politică. Nici afacerile nu sunt străine de Lazarov.

În 2016, Alexandru Lazarov a candidat, pe listele Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), pentru un post de consilier local la Sectorul 5. Ulterior, politicianul a trecut la PSD.

Potrivit declarației de avere, în 2014, Lazarov a dobândit, prin donație, trei imobile situate în comuna Chiajna. El a primit un teren intravilan de 1.350 de mp, un spațiu comercial de 245 de mp și o casă de 700 de mp.

Veniturile lui Alexandru Lazarov

Lazarov are în conturi aproape 500.000 de lei și peste 9.000 de euro. În 2018, Sebastian  Lazarov Alexandru a câștigat aproximativ 100.000 de lei. El a luat peste 42.000 de lei din salariul de la Universitatea Politehnică din București.

Circa 20.000 de lei au venit din salariul de la Uniunea Națională a Studenților din România. Alți 27.000 de lei au venit din indemnizația de membru al Consiliului de Administrație al Teletrans SA. La acești bani se adaugă aproape 13.000 de lei din indemnizația de consilier local.

Conform declarației de interese, Lazarov Alexandru este vicepreședinte PSD Sector 5. De asemenea, el este administrator și acționar unic al SC Sportshop Style SRL.

Înainte de a deveni consilier local, Sebastian Alexandru Lazarov a fost acționar al mai multor companii. În plus, în anul 2015, Alexandru Sebastian Lazarov a făcut parte din Consiliul de administrație al Biroului de Turism pentru Tineret SA.

Afaceri de politician socialist

Sportshop Style SRL a fost înființată în anul 2012, însă Alexandru Lazarov a devenit acționar în anul 2013. Asociații săi sunt Perpelea Adrian Gabriel, Argăseală Alexandru Mihai și Argăseală Ruxandra Ioana (copiii președintelui clubului de fotbal Steaua București, Valeriu Argăseală). Treptat, ceilalți trei acționari s-au retras din companie, iar în anul 2016 Sebastian Lazarov a devenit asociat unic. Firma nu are o activitate economică deosebită.

Aza Com Constr SRL a fost înființată în anul 2008. Un an mai târziu, Lazarov Alexandru a devenit asociat unic, după ce s-au retras din companie Pavel Lazarov, tatăl său, și Ciucardel – Samoilă Adrian.

Ciucardel este un rechin imobiliar ajuns proprietar al proiectului Luna Residence. În 2016, Alexandru Lazarov s-a retras, iar părțile sale au fost preluate de SC Aza Events Ceremony SRL (98%) și Dulcă Marian (2%).

În 2018, Aza Com Constr SRL a raportat pierderi de aproape 123.000 de lei, în condițiile unei cifre nete de afaceri de peste 300.000 de lei. În 2017, compania a înregistrat un profit de aproape 11.000 de lei, cifra netă de afaceri fiind de 176.000 de lei.

În 2011, Alexandru Lazarov și tatăl său, Pavel Lazarov, au înființat compania Aza Events Ceremony . Trei ani mai târziu, politicianul s-a retras din firmă, iar tatăl său a devenit asociat unic.

Aza Events Ceremony a înregistrat, în 2018, un profit de peste 366.000 de lei, cifra netă de afaceri depășind 1,5 milioane de lei.

Dharma Catering Distribution SRL a fost înființată în anul 2014 de Ruxandra Ioana Argăseală. În același an, Aza Events Ceremony a preluat compania, iar Pavel Lazarov a devenit administrator. În 2018, Dharma Catering Distribution SRL a fost preluată integral de Remus Andrei Dobrinoiu.

Alexandru Sebastian Lazarov – banii de la stat

Potrivit publicației Buletin de București, anul trecut, Dharma Catering Distribution SRL a primit aproape 324.000 de lei de la Primăria Municipiului București. Banii au venit prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București (CBMB). Firma a organizat excursii pentru pensionari. CSMB este condus de Alexandra Dobre, fosta consilieră personală a lui Gabriel Oprea.

În 2019, Dharma Catering Distribution SRL a înregistrat un profit de aproape 320.000 de lei. Cifra de afaceri a companiei a fost, în acel an, 620.000 de lei.

Tatăl politicianului, Pavel Lazarov, este director al Liceului Teoretic Tudor Vladimirescu. Nici mama lui Alexandru Lazarov nu este străină de lumea afacerilor. În 2019, Georgeta Gabriela Duca (fostă Lazarov) a înființat GD Top Events.

Related posts

Contractul bănos al finului baronului de Neamț Ionel Arsene. Cum să faci un drum de 71 de kilometri în 7 ani și jumătate, pentru 55 de milioane de euro

Constantinescu Gabriel

Iuliana Văduva

George Dumitrescu

Starea de urgență a fost prelungită, dar cu anumite condiții. Ce au cerut PSD și UDMR

Constantinescu Gabriel

Augustin Lucian Beldeanu

Andreea Cristescu

Andrei George Trocan

George Dumitrescu

Honorius Edward Adrian Circa

A.M. Ionescu

Leave a Comment