Miliardarul Elon Musk a sugerat că ar fi dispus să își asume un rol în administrația lui Donald Trump, în cazul în care fostul președinte ar fi reales. Propunerea lui Musk se concentrează pe eficientizarea cheltuielilor guvernamentale.

Într-o conversație transmisă pe platforma X, Musk a relatat:

„Cred că ar fi grozav să existe o comisie guvernamentală de eficiență care să analizeze aceste lucruri și să se asigure că banii contribuabililor, banii câștigați cu greu de contribuabili, sunt cheltuiți într-un mod bun. Aș fi bucuros să ajut la un astfel de comision”.

Trump a fost interesat de această propunere, afirmând că i-ar „plăcea” implicarea lui Elon Musk. Fostul președinte a lăudat abilitățile lui Musk în reducerea costurilor, numindu-l „un mare tăietor”, făcând referire la măsurile de eficientizare implementate în companiile miliardarului, transmite B1TV.

Această discuție publică vine în contextul unei informații publicate de Wall Street Journal în mai, care sugera că Musk și Trump au discutat despre un potențial rol al miliardarului într-o viitoare administrație Trump. La momentul respectiv, Musk a negat aceste informații.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *