Amalia Bellantoni, care a contestat candidatura Dianei Șoșoacă la Curtea Constituțională, a sărbătorit invalidarea candidaturii acesteia printr-un live pe Facebook, în care a deschis o șampanie.

În cele 15 minute de transmisie, Bellantoni și-a exprimat recunoștința față de Dumnezeu pentru această victorie și a afirmat că Șoșoacă nu „are ce căuta” în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Toată România este salvată de cea mai falsă persoană, care, din nefericire, a dus naționalismul în derâdere”, a declarat Bellantoni. Ea a subliniat că a demonstrat că semnăturile necesare pentru candidatură au fost false și că senatoarea nu ar trebui să reprezinte România nicăieri.

Bellantoni a mulțumit echipei sale pentru eforturile depuse în lupta împotriva „monstrului” creat în politica românească și a deschis o șampanie „de aur” . Aceasta a relatat și momentul în care Șoșoacă a devenit europarlamentar, și a dat afară pe toată lumea din echipa sa, inclusiv pe Bellantoni, transmite PsNews.

Pe 5 octombrie, Curtea Constituțională a anulat candidatura Dianei Șoșoacă la Președinția României. Cu toate acestea, aceasta nu s-a dat bătută și și-a depus din nou candidatura pe 6 octombrie.

Toată România este salvată de cea mai falsă persoană, care, din nefericire, a dus naționalismul în derâdere”, a spus Amalia Bellantoni.

Am demonstrat că semnăturile au fost false”

Bellantoni a mai precizat că senatoarea Diana Șoșoacă „nu are ce căuta să reprezinte România nicăieri”: „Mulțumesc tuturor celor cu care am făcut echipă, ca să luptăm împotriva acestui monstru care a fost creat în politica românească. Mulțumesc bunului Dumnezeu că ne-a salvat. Voi deschide o șampanie.

Am demonstrat că semnăturile au fost false, că ea (n.red – Diana Șoșoacă) nu are ce căuta să reprezinte România nicăieri. Ceea ce a făcut Diana Șoșoacă pentru români, până în momentul de față, a fost doar o mare minciună, o mare derâdere. Spun un singur lucru: să ne ajute Dumnezeu să avem un președinte adevărat.

Eu, care m-am întors în România după 20 de ani de diaspora, vă spun cu mare emoție: îmi doresc să-mi cresc copiii în România, ca soțul meu, cetățean străin, să fie mândru că trăiește în România și îmi doresc ca tot ce înseamnă naționalismul adevărat să fie suprem. A fi patriot nu înseamnă a învrăjbi oamenii”.

Amalia Bellantoni a ținut să precizeze că Șoșoacă, „după ce a devenit europarlamentar, a dat afară pe toată lumea. Evident, m-a dat afară și pe mine”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *