Dinu Daniel

Cea mai mare structură regională de infrastructură este pe cale să fie condusă de un împătimit al jocurilor de noroc. Daniel Dinu este la un pas să câștige concursul organizat pe acest post. El declară constant venituri din poker dar are avantajul de a proveni din familia potrivită.

Soț de deputat din Giurgiu angajat la Mecanizare în Buzău

Daniel Dinu a susținut în Săptămâna Mare concursul pentru banalul post de inginer la Biroul de Mecanizare al DRDP Buzău. Economedia susține că acesta este primul pas pentru ca Dinu să ajungă șef al DRDP București, cea mai mare structură regională a CNAIR.

El a mai condus structura între 2017 și 2019 și a fost demis de ministrul Cuc. De această dată revenirea pare să fie sigură. Dinu este soțul deputatei PSD Giurgiu. Această calitate pare să fie suficientă pentru a-l propulsa în fruntea DRDP București via Buzău.

Miza este reprezentată de 1112 hectare care trebuie împădurite

Elena Cristina Dinu este medic și este vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. Cu toate acestea, ea pare interesată de drumurile și infrastructura de transport a României.

Ea a adresat o interpelare Ministerului Mediului cu privire la perdelele vegetale de pe marginea șoselelor. „Are MMAP o strategie naţională referitoare la plantarea de perdele
vegetale de-a lungul drumurilor, cel puțin a celor mai importante și mai expuse dintre ele?
” l-a întrebat Elena Cristina Dinu pe ministrul Barna Tanczos pe 26 mai 2021.

Acesta i-a devoalat interesul într-un răspuns transmis Camerei Deputaților la două luni distanță. În prezent CNAIR a inițiat procedurile de atribuire a contractelor de servicii pentru împădurirea a 1112 hectare de teren!

Pentru acest an în listele de investiții ale Gărzilor Forestiere se află 38 de obiective de investiții” se arată în răspunsul Ministerului Mediului către soția lui Daniel Dinu.

jocuri de noroc daniel dinu

Daniel Dinu un împătimit al jocurilor de noroc

Daniel Dinu este un împătimit al jocurilor de noroc. În ultima declarație de avere depusă de soția sa la Camera Deputaților ea a scris faptul că Daniel Dinu a adus acasă aproape 2000 de lei din jocurile de noroc în anul 2020.

În 2019, veniturile lui Dinu din poker au fost modeste. El a încasat 1300 lei de la TSG Interactiv (o firmă din paradisul fiscal Island of Man care organizează jocuri de poker online) și Hattrik PSK (firma croată de pariuri care deține Casa Pariurilor). Soțul deputatei a înregistrat și în 2018 venituri din jocurile de noroc dar nu a scris suma exactă în declarația de avere.

Declarația de avere nu conține sumele jucate de Dinu Daniel la poker în acești trei ani. De asemenea, nu sunt consemnate pierderile sale pe alte platforme de jocuri de noroc. Este cert că posibilul viitor director al DRDP București are o problemă constantă cu jocurile de noroc.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *