dana budeanu 72064200 87594400 jpg

Este scandal în toate regula între Dana Budeanu și Denise Rifai. Cele două s-au luat la ceartă pe o expresie. În timp ce creatoarea de modă susține că această expresie a consacrat-o, celebra prezentatoare spune cu totul altceva. Potrivit jurnalistei, expresia ”marș” este un regionalism folosit în diverse zone ale României ca mod de a goni un câine.

Dana Budeanu este cunoscută pentru opiniile controversante dar și pentru modul în care se exprimă. În multe dintre clipuri, creatoarea de modă folosește cuvântul ”Marș”. Dana Budeanu consideră că aceasta este una dintre expresiile care au consacrat-o și care îi aparțin în totalitate.

”Croitoresele să se întoarcă la rochițe”

În scandal a intervenit și jurnalista Anca Alexandrescu. Totul a început după ce jurnalista a făcut o postare despre cazul azilelor grozei. În postare, prezentatoarea a folosit și expresia ”marș”.

Nu a durat mult, iar Dana Budeanu a venit cu o postare prin care cere public să nu îi mai fie folosite expresiile care au consacrat-o. Anca Alexandrescu a venit cu o replică și de data aceasta. Jurnalista a atacat-o dur și i-a transmis să se întoarcă la croitorie.

„Croitoresele să se întoarcă la rochițe! Sunt fan #mirceabadea!
Această postare este pentru cunoscători! Marș, mă!🤷‍♀️🤣”, a scris celebra jurnalistă.

În timp ce postarea jurnalistei a depășit peste 1.500 de reacții, postarea creatoarei de modă a strâns aproximativ 400 de likeuri.

victorie victorie 1

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *