Un nou scandal s-a iscat la Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand spune că un consilier local PNL i-ar fi adresat o înjurătură la ședința la care se vota bugetul pentru anul 2024. Edilul Sectorului 1 a cerut conducerii PNL să-l demită pe Dinu Gheorghe. În replică, consilierul PNL spune că a fost „o glumă utopică” spusă înainte de începutul dezbaterilor și a prezentat scuze pentru limbajul folosit.

„Deci ce face el? Și ce cauți, mă, asta? Vrem să o … Ce? Ce? Ce?”, a spus consilierul liberal, apoi a opreit microfonul când și-a dat seama că a fost auzit. Discuția a fost surprinsă în sala Consiliului Local. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a scris pe rețelele de socializare că replica i-ar fi fost adresată de consilierul PNL Dinu Gheorghe, la ședința pentru votarea bugetului.

Clotilde Armand: „În loc de argumente, un consilier PNL Sector 1 a considerat că trebuie să mă înjure în cel mai josnic și grobian mod cu microfonul deschis. Fac un apel către conducerea PNL să ia măsuri urgente împotriva derapajului reprezentatului lor și sper să anunțe demisia urgentă a acestuia, să se delimiteze public de limbajul suburban folosit”, scrie Digi 24.

Edilul Sectorului 1 a subliniat că ar fi fost înjurată într-un mod grobian cu microfonul deschis. De asemenea, a cerut conducerii PNL să ia măsuri urgente și să anunțe demisia lui Dinu Gheorghe pentru a se delimita de limbajul pe care el l-a folosit. Consilierul local PNL din Sectorul 1 a reacționat la acuzații. A spus că ar fi făcut o glumă în afara ședinței, care nu i-ar fi fost adresată lui Clotilde Armand. Dinu Gheorghe, consilier local PNL, Sector 1: „Aș dori să îmi cer scuze pentru limbajul folosit, era o discuție privată. Microfoanele erau pornite înainte ca ședința să înceapă, deci nu este un limbaj pe care îl folosesc uzual, și în niciun caz în cadru oficial, sau pe care să îl adresez vreunui partener de dialog. Doamna Armand încearcă să se victimizeze și să câștige niște puncte politic. Dumneaei crede că și soarele răsare pentru ea. Era o glumă utopică, nu făcea referire la o persoană direct”. Președintele PNL Sector 1, George Tuță, a venit cu o precizare pe pagina de Facebook a formațiunii, prin care l-a rugat pe consilierul Dinu Gheorghe să își ceară scuze public față de toți cetățenii Sectorului 1.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *