Cristian Popescu Piedone, Nelson Mandela în lupta pentru București: „plecăm la luptă cu mâinile curate!”

Într-o intervenție la România Tv, Cristian Popescu Piedone a declarat că îl susține pe Sebastian Burduja, alături de care speră să facă o alianță pentru „construcția Bucureștiului”. „Unul va ieși primar, ori Piedone ori Burduja”, a spus Piedone.

„De ce, în orice dezbatere televizată, pe orice post de televiziune, astăzi, apar doar eu cu domnul Burduja? De ce doar noi avem un program, un contract cu bucureștenii, eu, cel puțin, mă intersectez cu domnia sa pe probleme concrete.

Omul e cu PSD-ul, omul se va retrage, omul o susține pe Firea. Unde e Gabriela Firea Pandele în aceste discuții? Probabil că peste câteva zile redactând, ca să nu fie un copy paste al doctoratului de program pentru bucureșteni pe care i l-a prezentat prima dată domnului Cârstoiu, va prezenta un program.

Piedone: „Pentru mine primează interesul bucureșteanului”

Primii aruncați din scenă, cei care intră peste tot, raportat la binele bucureștenilor, sunt eu și dl Burduja. Unul va ieși primar general, ori Piedone ori Burduja. Prima mea opțiune, să țineți minte, cum am spus că nu mă retrag, cum am spus anumite lucruri, prima mea opțiune, pentru fermitatea domnului Burduja și partidul pe care îl reprezintă, eu în Consiliul General, voi face prima alianță și voi cere președintelui pe București, domnului Sebastian Burduja, vom face o alianță pentru construcția Bucureștiului.

Eu vreau cu PNL, cu toate că toți spun că Piedone e PSD-ist, pot să fiu și USR-ist, atât timp cât intresele celor pe care îi reprezint sunt interesele… Inclusiv AUR-ist pot să fiu. Sunt și AUR-ist și PSD-ist și PNL-ist. Dar pentru mine primează interesul bucureșteanului. Eu sunt în apogeul carierei mele, dar dl Burduja e la începutul carierei lui. Raportat la începutul carierei lui, sunt dator să susțin inteligența. Cristian Piedone se va duce la pensie, Sebastian Burduja se va duce în viitorul politicii românești. Are un singur avantaj: Nu a fost primar și vrea să demonstreze.

Avem doi primari care au fost primari generali ai Capitalei, au demonstrat fiecare ce au putut, unul spune că a băgat Primăria în faliment, altul spune că a scos Primăria din faliment, astăzi, cu amândoi primari, Primăria Capitalei și bucureștenii sunt toți în faliment”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *