piedone 1 jpeg

Cristian Popescu Piedone, candidatul Partidului Umanist Social Liberal la Primăria Capitalei, a răspuns în direct la Euronews, la cele trei întrebări care sunt adresate tuturor candidaților în timpul campaniei electorale.

”În primul rând, dacă faceți o radiografie astăzi a orașului, municipiul București este sub ochii cetățenilor, cei care trăiesc de zi cu zi în acest oraș. Este un oraș poluat, un oraș cu un trafic intens, un oraș în care în grădinile publice sunt abandonate.

Un oraș în care este nevoie de asigurare că viitorul acestui oraș posibil, viitorul metropolei, pentru că vă vă pot spune cu siguranță, în cât de curând se va extinde, pentru că este firesc să fie așa.

Dar noi, cei care cel puțin eu sunt de peste 30 de ani în administrație locală, acolo unde am fost, am demonstrat și am cunoștința și priceperea ca la păgerul carierei mele odată a ajuns primar general, să redau Bucureștiului mândria de a fi o capitală europeană demnă de secolul 21.”, a declarat Piedone.

”Primele trei priorități se află infrastructura, în infrastructură intră și ase detaliez, dacă îmi va permite timpul. Intră fluidizarea traficului, termofitarea, care vedeți? În ritmul în care se lucrează astăzi când vorbim în clipa asta, peste 2800 de blocuri din București nu au încă apă caldă.

Și lucrul ăsta se întâmplă de numai în acest mandat. Și mandatele trecute n-a fost o preocupare directă a edililor foștilor edieri ai Bucureștiului. Pentru rezolvarea, nu în 100 de ani, cum ar fi trebuit să înlocuiască în ritmul actual actualul primar general și a 3-a a 3-a este urbanismul.

Și bineînțeles, pot s-o pun și ca a 4-a fonduri, că toată lumea vorbește despre bani numai cu bon, se bani se fa se pot face lucruri. Astăzi, la Primăria Sectorului 5, o. Cristian Piedone sunt în topul atragerilor de fonduri europene. Cu siguranță, la Primăria Capitalei va fi un resort special de atragere de fonduri europene nerambursabile.”, a adăugat acesta.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *