25 de polițiști de la Secția 19, în izolare din cauza coronavirusului. Colegi de la alte secții le-au luat locul
Actualitate

25 de polițiști de la Secția 19, în izolare din cauza coronavirusului. Colegi de la alte secții le-au luat locul

25 de polițiști de la Secția 19 de Poliție se află în izolare întrucât există suspiciuni de infectare cu coronavirus. Locul lor a fost luat de colegi de la alte unități de Poliției, au comunicat oficiali ai Poliției Capitalei, pentru ca Secția 19 să nu fie închisă.

Inițial, trei polițiști au fost plasați marți în izolare, după ce au luat contact cu un jandarm confirmat cu noul coronavirus, în timp ce efectuau serviciul de patrulare. 25 de polițiști ar fi luat contact cu suspecții de coronavirus.

„Urmare anchetei epidemiologice efectuate la nivelul Secţiei 19 Poliţie, medicul unităţii a dispus ca 25 de poliţişti să intre în izolare la domiciliu. Comanda Poliţiei Capitalei a dispus suplinirea acestor colegi, cu poliţişti de la alte subunităţi, astfel încât să nu se înregistreze nicio disfuncţionalitate în activitatea secţiei de poliţie.

Asigurăm întreaga comunitate că suntem în măsură să asigurăm un serviciu poliţienesc prompt şi să răspundem la solicitările cetăţenilor”, a transmis Poliţia Capitalei, potrivit PSNews.

Sediul Secţiei 19 Poliţie din Bucureşti a fost dezinfectat marţi.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, în legătură cu suspendarea activității Secției 19 Poliție, facem următoarea precizare. A fost dispusă și se efectuează dezinfecția sediului subunității și trei polițiști sunt în izolare, aceștia intrând în contact cu un coleg dintr-o altă structură a MAI, care a fost confirmat pozitiv. Activitatea polițienescă se desfășoară fără discontinuități, iar activitatea cu publicul se desfășoară de mai multă vreme în online sau prin intermediul serviciilor Poștei Române” informa marți DGPMB.

Related posts

Bătrână de 71 de ani cercetată penal pentru că a ieșit din izolare să-și cumpere mâncare. Murea de foame în casă și mânca numai zahăr

Gigi Becali se implică în criza coronavirusului. Donează măști și trimite mâncare bătrânilor. Apelul său către oamenii de afaceri

Coronavirusul nu a pătruns în România până acum, spun reprezentanții Guvernului. Toate testele au ieșit negative

Constantinescu Gabriel

Măștile medicale se găsesc tot mai greu în farmacii. Recomandările medicilor împotriva gripei

Constantinescu Gabriel

Când trebuie să se alarmeze părinții copiilor infectați cu COVID

Constantinescu Gabriel

Codul Penal modificat cu privire la lupta împotriva Coronavirusului. Pedepse de până la 15 ani de închisoare

Leave a Comment