Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a discutat, marți, cu Patriarhul Daniel despre depășirea pandemiei prin respectarea măsurilor de siguranță sanitară și continuarea procesului de vaccinare, potrivit precizărilor Administrației Prezidențiale, transmise miercuri la solicitarea Digi24

„Întâlnirea se înscrie în seria dialogurilor periodice pe care Președintele României, domnul Klaus Iohannis, le are cu Părintele Patriarh Daniel, care au ca subiect contribuția Bisericii Ortodoxe Române la binele comun și aprofundarea dialogului dintre Biserică și autoritățile publice.

Iohannis a discutat cu Patriarhul Daniel despre campania de vaccinare

​Președintele României, Klaus Iohannis, apreciază intensificarea acestui dialog în ultima perioadă și acțiunea BOR, alături de celelalte culte, la efortul de depășire a pandemiei și la reducerea impactului acesteia asupra celor în suferințã și nevoie.

​Totodată, președintele Iohannis a reiterat importanța respectării măsurilor de siguranță sanitară și a continuării procesului de vaccinare, singurele modalități pentru revenirea la o viață normală”, arată răspunul Administrației Prezidențiale.

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat a doua oară

Președintele României s-a vaccinat vineri, cu a doua doză. Klaus Iohannis a primit rapelul la Spitalul Militar Carol Davila din Capitală, dar de data aceasta, primul om din stat a preferat să păstreze discreția. Nu a mai anunțat jurnaliștii, iar Președinția a comunicat ulterior că s-a vaccinat din nou și totul a decurs bine, fără vreo reacție adversă.

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea”, a spus președintele Iohannis pe 15 ianuarie, după vaccinare.

„Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a adăugat șeful statului.

„Nu cred că prin faptul că nu m-am vaccinat până acum, s-a produs vreo neîncredere în rândul oamenilor. Dimpotrivă, decizia a fost ca în prima etapă să se vaccineze tot personalul medical”, a spus acum două săptămâni președintele președintele Klaus Iohannis.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *