Codrin Ștefănescu, supărat pe Florin Iordache după ce a avizat desființarea SIIJ: „E unul dintre creatorii Secției. Ce ușor trădează”

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, îl critică pe Florin Iordache după ce instituția condusă de acesta a avizat pozitiv desființarea Secției Speciale. Consiliul Legislativ a avizat marți proiectul ministerului Justiției.

„Incredibil! Florin Iordache a avizat pozitiv mizeria de proiect al reziștilor privind desființarea Secției de Investigarea a Infracțiunilor din Justitie( SIIJ)! Tocmai Florin Iordache, unul dintre creatorii Secției, unul dintre oponenții Statului Paralel, fostul luptător împotriva abuzurilor și încălcărilor drepturilor cetățenești! Omul pe care l-am apărat public de sute de ori! Pe care l-am susținut ca ministru al justiției, pentru care m-am certat rău cu trădătorul de Grindeanu! Cum se mai schimbă oamenii și ce ușor tradează tot în ceea ce au crezut! Jalnic!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, anunță că nu pleacă din PSD și că vrea, împreună cu Liviu Drangea, să recupereze partidul, după ce acesta va ieși din închisoare.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Codrin Ștefănescu neagă „zvonurile” privind plecarea sa la un alt partid.

Codrin Ștefănescu anunță că Dragnea vrea să își recupereze PSD-ul când iese din închisoare

„Au apărut zvonuri privind plecarea noastră la un alt partid! Sunt false! Eu cred în continuare că ne vom recupera PSD-ul din mâna academiștilor SRI! Și că vom reveni la mesajele publice pe care oamenii le asteaptă de la noi”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

„Că vom deveni din partid-moluscă și predat noii puteri, din nou partid al oamenilor curajoși! Iar Liviu Dragnea când se va întoarce acasă, în primul rând trebuie să se ocupe de sănătatea sa! E obligatoriu să facă asta! Sper că am lămurit acum situația!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Ștefănescu face referire la o informație apărută în presă potrivit căreia lui Liviu Dragnea i se pregătește un nou proiect politic. Este vorba de PER, partid care a strâns mai mulți foști lideri PSD, apropiați de Dragnea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *