Diana Șoșoacă, scandal cu bodyguarzii în fața Institutului„Marius Nasta”. Senatoarea îi cere demisia lui Vlad Voiculescu

Diana Șoșoacă a avut un conflict cu bodyguarzii de la „Marius Nasta”, care au împiedicat-o să ajungă la ministrul sănătății Vlad Voiculescu, pe care senatoarea exclusă din AUR începuse să-l ia la rost, după incidentul de duminică seară, când a fost dată alarma de incendiu la Spitalul de Pneumoftiziologie.

„Domnule ministru, câți oameni trebuie să mai moară până să vă dați demisia. Vorbiți de decență când tot poporul vă cere demisia și nu ați avut decența să răspundeți la solicitarea poporului român? Cum vă simțiți când vedeți că oamenii mor sub conducerea dumneavoastră. Nu vă simțiți vinovat pentru cei 22 de morți de la «Balș»?”, a strigat senatoarea Diana Șoșoacă spre ministrul Voiculescu, care s-a îndepărtat și nu i-a răspuns.

Șoșoacă: Alo, sunt senator, ia mâna de pe mine! Agenți de pază: Vă rugăm să rămâneți pe loc! Avem rugămintea să rămâneți pe loc, nu forțați! Diana Șoșoacă: Deci n-ai voie! Ia mâna de pe mine! Deci iei mâna de pe mine! Știi că ăsta e abuz în serviciu ceea ce faci?! Ia mâna de pe mine că n-ai voie să pui mâna pe mine!

Senatoarea Diana Șoșoacă a anunţat apoi jurnaliştii că va face o plângere pentru că a fost bruscată. Ulterior, managerul spitalului a chemat-o la discuții pe Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă îl atacă pe Orban pe tema pensiilor

Diana Şoşoacă susține că eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari se va aplica “eventual” din legislatura viitoare, arătând cu degetul către șeful PNL, Ludovic Orban, pe care îl acuză că vorbea prea tare.

„Mă uitam la domnul Orban şi nu mi-am închipuit că există cineva care să poată să vorbească mai tare decât mine. Nu ştiu la cine a strigat, sincer, dar mi-aduc aminte când stăteam noi în Piaţa Victoriei şi-l strigam pe domnul Orban şi nu auzea”, a mai spus senatoarea Șoșoacă.

„Acum l-am auzit până în capătul sălii. Câtă demagogie ieftină. Domnule Orban şi stimaţi colegi care discutăm despre o demagogie ieftină. Articolul 15, alineatul 2 din Constituţie. V-am spus: toţi trebuie să vă cumpăraţi Constituţia României”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă, scrie Digi 24.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *