Premierul Florin Cîțu a participat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora prim-ministrului”, unde a răspuns la criticile formulate de grupul PSD, care a depus solicitarea de dezbatere numită „Bugetul tăierilor: moartea economică a României”, scrie Digi 24.

Florin Cîțu a început dezbaterea spunând că îl contestă „slugile lui Dragnea și ale lui Vâlcov”.

“Românii ar trebui să ştie că această invitaţie din partea PSD nu are nicio legătură cu bugetul României. Ei m-au invitat aici să vadă cât rezist la înjurăturile lor. Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă. În acelaşi timp, să vedem cine mă contestă pe mine, cine sunt cei care mă contestă. Conducerea PSD – Sorin Grindeanu – OUG 13, cel care tremură de frică atunci când președintele României s-a dus lângă el. Mihai Tudose își lua banii în plic. Ciolacu și Stănescu își permit să vină cu amendamente. Însumate fac 6% din PIB. Propun să nu mai plătim contribuții la UE. E la limita trădării naționale !!!!”, a spus Florin Cîțu.

„Dragi pesediști, puneți mâna pe carte! Cititul nu a omorât pe nimeni. Nu a fost vorba despre buget azi. Cei care au discutat despre buget nu l-au înțeles. Mă gândeam să vă înscriu la școală, domnule Ciolacu. Dragi pesediști, puneți mâna pe carte! Cititul nu a omorât pe nimeni””, a spus Florin Cîțu.

Slugile lui Liviu Dragnea sunt o serie de personalități din PSD, crede premierul României, Florin Cîțu. Prim-ministrul a reacționat luni după amiază, după ce a venit pregătit în Parlamentul României să prezinte bugetul iar parlamentarii PSD l-au întâmpinat cu pancarte negre pe care erau scrise mesaje antiguvernamentale.

De la tribună, șeful Guvernului a spus cei de la PSD l-au chemat în Parlament fără să vrea să asculte ce are de spus despre bugetul României pe 2021. „Ei m-au invitat ca să vadă cât rezist la înjurăturile lor”, a declarat Florin Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *