Locuitorii sectorului 2 pot cere pubele de la Supercom, dacă nu au unde să arunce gunoiul. Anunțul a fost făcut de primarul Radu Mihaiu. El a explicat că firma de salubrizare este obligată, prin contract, să onoreze aceste solicitări.
„Scosul gunoiului direct la stâlp e o practică de lumea a treia.
Nu știu voi, dar eu sunt sigur că putem mai bine. Cred că ne putem gospodări suficient cât să nu fie nevoie să facem slalom printre movile de mizerie. Iar cei care nu pot, să-mi fie cu iertare, dar vor fi sancționați conform legii, până vor învăța cum se face”, a explicat Radu Mihaiu.
Primarul sectorului 2 a precizat că cetățenii pot cere pubele de la Supercom.
„Conform contractului pe care îl au cu primăria, sunt obligați ca în termen de 10 zile de la solicitare să vă aducă. Dacă nu o fac, vor fi amendați cu 1000 de lei/abatere. Ca să ne asigurăm că această obligație e respectată, vă rog ca de fiecare dată când faceți o solicitare pentru pubele, să trimiteți o copie și la salubrizare@ps2.ro”, a scris Mihaiu pe pagina sa de Facebook.
Dealtfel, autoritățile locale din sectorul 2 au început deja să-i sancționeze pe cei care nu respectă legea.

Cetățean amendat cu 500 de lei, pentru un munte de gunoi

„Bătaia de joc la adresa spațiului public costă scump.
Astăzi, un cetățean a învățat pe propria piele că Sectorul 2 nu mai e sat fără câini. În timpul patrulei, o echipă a Poliției Locale a dat peste un munte de gunoi. După câteva verificări, au identificat persoana responsabilă și l-au amendat, 500 de lei. În același timp a fost anunțat operatorul de salubritate să vină să ridice de urgență deșeurile, iar costul curățeniei a fost acoperit tot de omul cu pricina.
Una peste alta nu a fost o zi bună pentru cetățeanul din poveste. Îmi pare rău de el, dar de noi toți ceilalți mi se rupe inima”, a punctat primarul sectorului 2.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *