Image default
Actualitate

Radu Mihaiu: eliberăm spațiul public

În sectorul 2 al Capitalei, autoritățile locale continuă seria măsurilor menite să elibereze spațiul public.
„De la preluarea mandatului am semnat sute de dispoziții de desființare pentru gherete improvizate, panouri publicitare fără autorizație, construcții ilegale. Am ridicat zeci de mașini abandonate și multe altele urmează pașii procedurali care să ducă la îndepărtarea lor. Locul unde depozităm aceste materiale este deja plin ochi și totuși, abia se vede o schimbare. De prea mult timp nu s-a făcut ordine în Sectorul 2”, precizează Radu Mihaiu.
Primarul sectorului 2 spune că această operațiune este abia la început. Mihaiu a explicat care sunt aspectele vizate în cadrul acestei campanii de eliberare a spațiului public.
„Eliminăm din spațiul public tot ce e amplasat ilegal și nu numai. Ne îndreptăm atenția și spre cele care cândva, cumva au primit autorizație, deși blochează total trotuarele și circulația pietonilor.
Nu vom mai permite mai mult de o florărie pe intersecție. Nu vom mai permite gherete care să oblige mamele cu cărucioare să coboare pe șosea. Nu vom mai permite amplasarea de panouri publicitare în spații deja înghesuite.
Eliberăm spațiul public fiindcă e prețios și trebuie să ne bucurăm toți de el”, a punctat primarul sectorului 2, Radu Mihaiu.

Leave a Comment