Diana Șoșoacă se înscrie în PSD? Ce spune Marcel Ciolacu

Diana Șoșoacă în PSD? Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat marți despre o eventuală cooptare a senatoarei independente Diana Șoșoacă în PSD. Ciolacu a spus că nu a existat o astfel de discuție, dar că nu a văzut „derapaje” ale Dianei Șoșoacă.

„Nu cred că doamna Șoșoacă poate să strice relațiile PSD cu internaționala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție. Nu mă pot ante-pronunța. Nici dânsa nu și-a manifestat intenția.”, a declarat Marcel Ciolacu, într-un interviu la DC News.

Diana Șoșoacă este senator independent după ce a fost dată afară din grupul AUR.

„Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercită mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, anunța partidul, la începutul lunii februarie.

Dan Bittman o laudă pe Diana Șoșoacă „Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Şoşoacă, eram Suedia, nu România”

Cântăreţul Dan Bittman a declarat într-un interviu acordat Adrianei Bahmuţeanu că ”dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România!”. „Eram departe de tot”, a completat Dan Bittman, citat de Adevărul.

Întrebat de Adriana Bahmuţeanu ce părere are despre senatoarea Şoşoacă, Dan Bittman nu s-a sfiit să-i aducă laude, la fel cum nu de mult făcea cu Mugur Migăescu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *