Clotilde Armand anunță demolarea primelor spații comerciale de la stația de metrou Basarab: Comercianții vor fi ajutați de primărie să-și desfășoare activitatea în altă zonă
Clotilde Armand anunță demolarea primelor spații comerciale de la stația de metrou Basarab: Comercianții vor fi ajutați de primărie să-și desfășoare activitatea în altă zonă

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, anunță că primele spații comerciale de la stația de metrou Basarab au fost desființate.

„Au fost date jos primele construcții ilegale de la stația de metrou Basarab. Vom continua să punem legea în aplicare și la celelalte stații de metrou de pe raza Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de  Facebook.

Clotilde Armand anunță demolarea primelor spații comerciale de la stația de metrou Basarab

Primarul Sectorului 1 a mai transmis că acei comercianți care au avut aceste spații vor fi ajutați de primărie să-și desfășoare activitatea în altă zonă.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a pus protestul pe seama anunţului privind eliberarea spaţiilor comerciale şi i-a sfătuit pe angajaţii de la metrou să nu se lase amăgiţi.

Armand, apel către funcționarii din primărie: Vinerea nu va mai fi program scurt

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi amenință pe angajații care nu folosesc registrul de prezență că nu vor mai fi plătiți și anunță că a cerut și o verificare a modului în care se acordă concediile medicale.
Clotilde Armand spune, într-un mesaj pe Facebook, că observă că unii angajați din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanță, iar locuitorii sectorului “sunt obligați să le plătească salariile pentru figurație sau ca să plece de la locul de muncă când au chef”.
Clotilde Armand afirmă că nu va tolera așa ceva, iar de astăzi toți funcționarii primăriei și din instituțiile subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezență nu vor mai fi plătiți.

„Un alt aspect: am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice și să ne comunice situația celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv.De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14.00. Să se lucreze până la ora 16.30. Așa cum e normal”, susține Clotilde Armand.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *