Dan Barna, ode pentru USR-PLUS: „Suntem partenerul care nu a generat conflicte”
Dan Barna comentează disputele din coaliție: „O să continuăm să fim maturii din încăpere”

Vicepremierul Dan Barna spune că USR PLUS a fost partenerul din coaliția de guvernare care nu a generat conflicte şi care nu a ieşit în spaţiul public cu atacuri doar pentru punctaj electoral viitor”. Dan Barna spune că actuala guvernare trebuie să rămână stabilă, pentru a depăşi situaţia de criză.

Dan Barna: „Suntem partenerul care nu a generat conflicte”

În această coaliţie USR PLUS a intrat cu echipa A şi a intrat cu responsabilitatea şi maturitatea să guverneze serios şi noi ne-am asumat să fim elementul de stabilitate în această coaliţie, în contextul acesta foarte complicat, în care şi la noi şi la PNL e o perioadă… Va urma un congres pe finalul anului şi sunt diverse, să spunem, tectonice în desfăşurare”, a spus Dan Barna

„Până la acest moment, USR PLUS în această guvernare a fost – şi asta s-a observat, nu doar că spun eu, au observat şi cei care urmăresc scena politică din afară şi care nu sunt ‘biased’ (partinitori, n.r.) pe un subiect sau altul – suntem partenerul care nu a generat conflicte, care nu a ieşit în spaţiul public cu atacuri şi cu reproşuri doar pentru punctaj electoral viitor şi o să continuăm să facem asta şi o să continuăm să fim maturii din încăpere, pentru că nu avem altă opţiune”, a spus Dan Barna la TVR 1.

Această guvernare trebuie să rămână stabilă şi să treacă România prin criză. După ce trecem de criză putem face politică din plin şi se va întâmpla lucrul acesta fără nicio îndoială”, a adăugat Dan Barna.

Din toată colaborarea foarte bună pe care am avut-o până acum cu premierul Cîţu, el are înţelepciunea necesară să se asigure că deciziile pe care le ia în baza mandatului de premier şi în baza normelor constituţionale sunt decizii care să asigure stabilitatea acestui guvern, acestei coaliţii, pentru că miza pentru noi – în primul rând pentru premier, dar în la fel de prim rând pentru noi, ceilalţi, din guvern – este ca acest guvern să ducă România dincolo de criză şi acest obiectiv îl vom atinge”, a spus Dan Barna.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *