Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele PSD, spune că formațiunea pe care o conduce va desemna președintele României în 2024, spune Ciolacu la Digi 24, după ce a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale din 2024.

Marcel Ciolacu spune că în ultimii 20 de ani liderii PSD care au candidat nu au câștigat, și că desemnarea candidatului prin alegeri este în măsură de reducă disputele în partid.

În context,  Ciolacu s-a declarat convins că decizia este în măsură să „spargă ghinionul” și că PSD va da președintele în 2024, dacă actuala politică de reformă a partidului va continua..

Pe de altă parte, Ciolacu a spus că este foarte posibil să nu candideze, dar că vrea să fie primul președinte al partidului care să câștige toate alegerile.

Marcel Ciolacu vrea să intre în grevă parlamentară: „Domnul Iohannis să-şi gestioneze Guvernul său ”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunțat că le va propune colegilor din partid declanşarea grevei parlamentare dacă Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă nu va fi prezentat în Parlament.„Dacă nu vor veni cu Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă să-l prezinte în Parlament, (…) am să propun colegilor mei să intrăm în grevă parlamentară. Mai exact, vom fi în Parlament, la grupurile parlamentare, vom participa la comisii, nu vom mai participa la plen. Iar domnul Iohannis să-şi gestioneze Guvernul său şi Parlamentul său fără Opoziţie în plenul Parlamentului (…). Nu vom participa la votul final. La primul BPN voi propune colegilor mei acest lucru”, a declarat Marcel Ciolacu joi seară la Antena 3.

„Vă spun eu, le-au zis: e clar că nu puteţi să îl terminaţi pentru că e varză făcut. Plecaţi acasă şi încercaţi să… Voi nu aveţi filosofia planului, voi nu aţi înţeles ce prevede acest plan”, a afirmat Ciolacu.

Întrebat dacă România poate rata Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, liderul PSD a spus: „Momentan nu suntem pe şină”, spune Marcel Ciolacu,

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *