Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, în opinia sa, actualul Guvern va rezista în funcţie „până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”. El consideră că în mod „categoric” românii vor ieşi în stradă pentru a „îndepărta” Executivul aflat în exerciţiu.

Întrebat, marţi seară, în cadru unei intervenţii telefonice la România TV, citat de Adevărul, cât crede că va mai rezista actualul Guvern în funcţie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns: „Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”.

In acest context, Marcel Ciolacu a criticat decizia Executivului de a transforma Spitalul Foişor în unitate pentru patologia COVID, dar şi decizia actualei majorităţi politice din Parlament de a respinge, în Senat, constituirea unei comisii de anchetă cu privire la situaţia acestei unităţi medicale.

„Categoric, până la urmă lumea va ieşi în stradă şi îi vor îndepărta”, a adăugat Ciolacu.

Senatul a respins, în plenul de marţi, proiectul de hotărâre prin care grupul senatorilor AUR solicită înfiinţarea comisiei de anchetă referitoare la organizarea acţiunii de evacuare şi transfer al pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”.

Marcel Ciolacu, atac la adresa președintelui: „Iohannis minte din nou pentru Guvernul Său”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că minte când spune că, din informaţiile lui, doar Portugalia a depus până acum Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă la Bruxelles. Liderul social-democrat susține că şi Italia a depus marți planul său, pe care l-a prezentat şi în Parlament.

„Iohannis minte din nou pentru Guvernul Său!!! “Din informațiile mele, până acum doar Portugalia a depus PNRR”. Fals! Iar nu sunteți pe fază și ați rămas în urmă, domnule Iohannis. Vă ajutăm noi unde să găsiți informații solide și documente europene despre ce fac alte țări în timp ce Guvernul dvs doarme în bocanci”, a spus Marcel Ciolacu

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *