Premierul Florin Cîțu spune că PSD și AUR fac coaliție în Parlamentul României și că social democrații au cerut ajutorul Alianței pentru Unirea Românilor pentru a susține o moțiune de cenzură la adresa Guvernului, anunțată de principalul partid de opoziție pentru 14 iunie.

„PSD am văzut că lucrează cu AUR, era momentul să arate care sunt partenerii. AUR şi PSD fac coaliţie, în sfârşit, în Parlamentul României, deci PSD arată că este lângă AUR în Parlamentul României, lângă fracţiunea AUR, deşi până acum au spus că n-au nimic în comun”, a spus Florin Cîțu.

„Se pare că au multe în comun şi l-am auzit chiar pe preşedintele PSD cerând ajutorul AUR. Vă daţi seama, cere PSD ajutorul AUR pentru o moţiune de cenzură. Aici s-a ajuns”, a spus Florin Cîţu la B1 TV.

Declarația vine după ce președintele PSD, Marcel Ciolalcu, a anunțat că social democrații vor depune o moţiune de cenzură în 14 iunie, din cauza a ceea ce ei au numit „eşecul” PNRR.

Florin Cîțu a lansat campania de informare pentru vaccinare

Campania de informare cu privire la vaccinare a fost lansată joi de Guvernul României, în speranța de a convinge cât mai mulți oameni să se imunizeze împotriva COVID-19. Aceasta constă în 11 spoturi care vor fi difuzate la TV și pe rețelele de socializare, fiecare cu câte un public-țintă, a explicat premierul Florin Cîțu.

Fiecare român care nu s-a vaccinat ar trebui să se gândească la ce-i lipsește și la cum i se schimbă viața dacă se vaccinează”, a spus Florin Cîțu, adăugând că România are dozele necesare de vaccin anti-COVID-19 și astfel nu există nicio scuză pentru ca populația să nu se vaccineze.

„Astăzi deschidem o campanie de vaccinare nouă, cu o abordare personală, bazată pe emoție. Vaccinarea nu înseamnă doar statistici și cifre, este un bun comun al tuturor de care avem nevoie pentru revenirea la normalitate. Fiecare român care nu s-a vaccinat ar trebui să se gândească la ce-i lipsește și la cum i se schimbă viața dacă se vaccinează. De ce vă este dor astfel încât să aveți viața de dinainte de pandemie? Sunteți părinte, știți cât de greu a fost anul trecut, în care copii au trebuit să stea acasă”, a spus Florin Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *