Medicii eroi au primit mulțumiri de la președintele Klaus Iohannis
Medicii eroi au primit mulțumiri de la președintele Klaus Iohannis

Medicii eroi au primit mulțumiri de la președintele Klaus Iohannis, pentru eforturile susținute de mai bine de un an de pandemie. Klaus Iohannis a ținut astfel să le mulțumească tuturor cadrelor medicale care lucrează în zona de urgență pentru dăruirea cu care își fac meseria și pentru implicarea în lupta cu pandemia de coronavirus.

Președintele Klaus Iohannis a vizitat, joi, unitatea de primiri urgențe care se va deschide în curând la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Joi este și Ziua internațională a medicinei de urgență, prilej pentru mulțumirile pentru medicii eroi adresate de Klaus Iohannis.

Astăzi este Ziua internațională a medicinei de urgență. Îi felicit pe toți cei care lucrează în acest domeniu.

Vă admir pentru dăruirea, abnegația cu care vă faceți profesia. Salvați vieți în fiecare zi, dați speranță oamenilor bolnavi și pentru asta meritați nu doar felicitări, ci și mulțumiri.

Am venit la o unitate UPU care se va deschide în zilele următoare. Este o unitate modernă care a apărut aici dintr-o colaborare între Primăria Sectorului 4 și Ministerul Sănătății. Este o dotare ultramodernă. Este un exemplu de cum ne dorim să arate spitalele din România. Sunt convins că în anii care urmează vor urma din ce în ce mai multe, nu doar unități, ci și spitale moderne”, a spus președintele.

Sunteți eroii noștri”, le-a transmis Iohannis cadrelor medicale.

A fost un an infernal pentru personalul din medicina de urgență, acest an pandemic în care lucrurile s-au complicat peste măsură. Știu că ați lucrat până la epuizare, ați salvat foarte multe vieți și ați contribuit semnificativ la buna gestionare a situațiilor complicate în această pandemie. Ați fost în prima linie. Sunteți eroii noștri și românii trebuie să înțeleagă că nici nu se pot aduce suficiente mulțumiri pentru munca depusă de personalul UPU și de tot corpul medical”, a mai spus președintele României.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul