Campania de informare cu privire la vaccinare a fost lansată joi
Campania de informare cu privire la vaccinare a fost lansată joi

Campania de informare cu privire la vaccinare a fost lansată joi de Guvernul României, în speranța de a convinge cât mai mulți oameni să se imunizeze împotriva COVID-19. Aceasta constă în 11 spoturi care vor fi difuzate la TV și pe rețelele de socializare, fiecare cu câte un public-țintă, a explicat premierul Florin Cîțu.

Fiecare român care nu s-a vaccinat ar trebui să se gândească la ce-i lipsește și la cum i se schimbă viața dacă se vaccinează”, a spus Florin Cîțu, adăugând că România are dozele necesare de vaccin anti-COVID-19 și astfel nu există nicio scuză pentru ca populația să nu se vaccineze.

 

Astăzi deschidem o campanie de vaccinare nouă, cu o abordare personală, bazată pe emoție. Vaccinarea nu înseamnă doar statistici și cifre, este un bun comun al tuturor de care avem nevoie pentru revenirea la normalitate. Fiecare român care nu s-a vaccinat ar trebui să se gândească la ce-i lipsește și la cum i se schimbă viața dacă se vaccinează. De ce vă este dor astfel încât să aveți viața de dinainte de pandemie? Sunteți părinte, știți cât de greu a fost anul trecut, în care copii au trebuit să stea acasă.

Acum avem vaccin și nu mai avem nicio scuză să nu ne vaccinăm. Eu zic că toți vrem să ne întoarcem la normalitate.

Nu v-ați vaccinat, dar vreți să mergeți să vă vedeți părinții mai des, vreți să mergeți în concediu, aveți temeri. Soluția este să vă vaccinați. E cel mai sigur mod de avea un concediu reușit”, a spus Florin Cîțu, potrivit B1TV.

Campania de informare. Cîțu: Ce conține vaccinul? Este întrebarea care stă la baza acestei campanii

 

Tema campaniei va fi ”împreună învingem pandemia”, precum și ”ce conține vaccinul?”.

Această campanie are o temă: împreună învingem pandemia. Din primul moment am spus că doar împreună putem să învingem pandemia.

Astăzi introducem un element nou: ce conține vaccinul? Este întrebarea care stă la baza acestei campanii. Este vorba mai mult despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul. Este o încercare de a afla ce înseamnă pentru noi acest vaccin și cum ne ajută să ne întoarcem la normalitate. (…)

Prin această campanie lansăm 11 spoturi care vor fi difuzate în mass-media în perioada următoare. Sunt trei generale care ne arată de ce ne este dor și alte șapte spoturi făcute pe public țintă: elevi, bunică, mamă, turist, tânăr festivalier. Toți aceștia vor spune ce conține vaccinul pentru ei”, a mai spus Florin Cîțu.

Premierul a precizat că și el s-a implicat în această campanie, fiind protagonistul unui spot care nu va fi însă difuzat în media.

Inclusiv eu, ca premier, am vrut să le arăt românilor ce înseamnă vaccinul pentru mine. Nu este un spot care să fie difuzat la televizor, o să fie doar pe pagina mea, dar și eu am participat la această campanie, ca să înțeleagă toți românii ce mi-a lipsit și mie în această perioadă”, a conchis Florin Cîțu.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul