Ludovic Orban, explicații după petrecerea de la Parlament de ziua lui: Sunt aproape toți vaccinați
Ludovic Orban, explicații după petrecerea de la Parlament de ziua lui: Sunt aproape toți vaccinați

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, a declarat, miercuri, că aproape toți cei care au fost filmați la petrecerea de ziua lui din Parlament erau vaccinați. Mai mulți oficiali au participat marți la ziua de naștere a liderului PNL, scrie Digi 24.

Liderul PNL spune că, atunci când e ziua cuiva de naștere, oamenii vin să-i spună „La mulți ani” aniversatului.

Deși pe imaginile apărute în spațiul public se văd zeci de oameni care stau în aceeași sală, fără respecte distanțarea și fără să poarte mască, Ludovic Orban spune că regulile impuse în pandemie au fost respectate.

„Nu a venit nimeni la nicio invitație. Au venit oamenii să îmi zică la mulți ani. E normal. În biroul meu era ședința Coaliției. Faptul că a aparut o poză cu invitații fara mască, s-a întâmplat când eu nu eram prezent. Regulile au fost respectate. Ei nu au venit într-un mod organizat. Dacă vin colegi să-ți spună La mulți ani nu poți să le întorci spatele”, adaugă Ludovic Orban.

„Nu poți să porți mască când mănânci, hai să fim cinstiți. S-a adus pizza… Am anticipat că vor veni colegi să-mi spună La mulți ani.Colegii mei sunt aproape toți vaccinați. (…) Nu a fost nicio petrecere organizată. La finalul programului meu au fost mai mulți colegi. Câți sunt, nu am stat să număr. I-am îndemnat să respecte regulile”, spune Ludovic Orban.

Ludovic Orban nu îl vrea pe Florin Cîțu contracandidat: Îl vreau în echipa mea

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marți, că își dorește ca Florin Cîțu să fie în echipa lui și a enumerat funcțiile politice în care l-a susținut pe acesta.

„A fost în echipa mea.  A fost ales senator în 2016, a fost ales vicepreședinte economic în echipa mea, l-am susținut pentru funcția de lider de grup la Senat, ulterior ministru al finanțelor și după alegeri pe poziția de premier.Între mine și Florin Cîțu e o relație de colaborare, de parteneriat. Comunicăm, luăm decizii împreună.Mi-aș dori să fie în echipa mea, dar decizia îi aparține”, a declarat Ludovic Orban.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul