Premierul Florin Cîțu și-a anunțat, duminică, candidatura la șefia PNL, cu o oră înainte de ședința Consiliului Național, într-o conferință de presă la sediul PNL din Modrogan. Alături de premier, în momentul anunțului, au fost mai mulți lideri importanți ai partidului, miniștri din Guvern sau parlamentari PNL.

„Colegi liberali, dragi români, mulțumesc că sunteți alături de mine când fac acest anunț important pentru partid, pentru România si pentru mine. Am decis să mă înscriu în competiția pentru șefia Partidului Național Liberal”, a mai spus premierul Florin Cîțu.

„Le mulțumesc liderilor puternici  din PNL care au crezut în mine și care astăzi mă susțin în decizia mea. Sunt un liberal convins, un om care a trăit toată viața după principiile liberale. Doar liberalismul salvează România”, a declarat Florin Cîțu.

Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL

„O să vă spun ce vreau și de ce candidez. PNL are nevoie de un suflu nou, în același timp să ducă mai departe principiile liberale. Promisiuni auziți zilnic. Eu v-am obișnuit cu mai puține vorbe, mai multe fapte.Mă voi asigura că PNL va fi cel puțin 8 ani la guvernare. Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă și vă invit și pe voi, colegi liberali, să faceți parte din echipa câștigătoare.”, a declarat Florin Cîțu.

Alături de Florin Cîțu au fost mai mulți lideri importanți ai partidului printre care Rareș Bogdan, Emil Boc, Robert Sighiartău, Gheorghe Flutur sau Vergil Chițac. De asemenea, miniștri precum Raluca Turcan, Lucian Bode, Virgil Popescu, sau Nicolae Ciucă au fost prezenți la anunțul premierului.

În total, peste 40 de lideri ai partidului, miniștri, primari sau președinți de Consilii Județene și parlamentari sunt pe lista susținătorilor lui Florin Cîțu la șefia PNL.

Ministrul Muncii Raluca Turcan a traansmis că îl susţine pe Florin Cîţu în competiţia pentru conducerea Partidului Naţional Liberal.

„Sper să fie o competiţie politică fair-play, cu o dezbatere centrată pe proiecte iar, în final, să fim uniţi, toţi membrii PNL, în jurul direcţiei înainte pe care o decidem la Congres”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *