Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a declarat sâmbătă, la emisiunea În Fața Ta la Digi24, că are o relație rece cu primarul general Nicușor Dan și speră să nu fie din motive personale. El nu se vede ca o posibilă amenințare pentru edilul general, pentru că niciodată un primar de sector nu a ajuns primarul Capitalei.

„Relația (cu Nicușor Dan – n.r.) este mai puțin apropiată, ca să fiu foarte sincer, decât mi-aș dori eu. Și îmi doresc foarte mult să nu fie ceva personal. (…) Nu știu dacă este mai apropiat cu alți primari, dar eu îmi doream o colaborare mult mai apropiată”, a declarat Ciucu sâmbătă, la Digi24.

Ciprian Ciucu a mai spus că nici măcar nu au o întâlnire pe lună, așa cum prevede legea.

„Noi, ca sectoare, suntem subdiviziuni ale municipalității. (…) Asta înseamnă că primarul general general trebuie să aibă viziune”, a mai spus Ciucu, dând ca exemplu viziunea unitară asupra imagisticii, asupra formelor, culorilor. Niciun primar de sector nu a fost niciodată primar general. În București trebuie să vii cu cineva care este perceput ca lider național”, a spus Ciprian Ciucu.

Pe lângă acest lucru, Ciprian Ciucu spune că nu crede că poate termina într-un singur mandat tot ce și-a propus pentru Sectorul.

Primarul Ciprian Ciucu anunță reorganizări la Sectorul 6

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, a anunțat, luni, că noua organigramă a Poliției locale are cu aproximativ 85 de posturi mai puțin, în timp ce de la Direcția de asistență socială și protecția copilului au dispărut aproximativ 130 de posturi.

Primarul Ciucu afirmă că nu este mulțumit de Poliția locală și că polițiștii vor fi testați pentru a rămâne în funcție, iar ulterior vor fi monitorizați.

„Polițistul local trebuie să fie prezent și atent la TOT ce se întâmplă în jurul lui, se implice, să observe și să ia măsuri atunci când identifică un teren lăsat de izbeliște, când un dezvoltator imobiliar nu respectă normele de mediu și ori de câte situația o impune”, a explicat Ciprian Ciucu într-o postare pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *