Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat că între el şi premierul Florin Cîţu nu va exista “nicio fisură”, cauzată de lupta internă pentru şefia partidului.

“Important este să-şi facă treaba. Deci, noi suntem concentraţi, chiar dacă există o competiţie, cum e firesc, pentru că din patru în patru ani avem alegeri în partid, chiar dacă e o competiţie, împreună cu premierul Cîţu luăm, practic, toate deciziile importante, împreună participăm la şedinţele coaliţiei, şi între noi nu va exista nicio fisură, pentru că avem un program de guvernare care trebuie pus în practică”, spune Ludovic Orban.

„Avem campania de vaccinare care este vitală pentru revenirea la normalitate într-un termen cât mai scurt, evident, pregătirea PNRR care reprezintă un instrument esenţial pentru relansarea economiei”, a declarat Ludovic Orban, duminică.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a fost prezent duminică la centrul de imunizare de la Sala Palatului, organizat în cadrul Maratonului vaccinării de la Bucureşti.

Duminică dimineaţă, premierul Florin Cîţu, vicepreşedinte al PNL, şi-a anunţat candidatura la preşedinţia partidului, precizând că PNL are nevoie de un “suflu nou”.

După acest anunț, Orban a afirmat că „va fi un festival al democrației” în partid și că va fi „o competiție frumoasă”, citat de Digi 24.

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, anunță că la congres îl va vota pe Ludovic Orban pentru funcţia de lider al partidului.

„Votez Ludovic Orban la congresul din toamnă al PNL, cel care s-a opus (singurul, într-o sală plină de USLişti) împrietenirii cu PSD din respect pentru alegătorii de dreapta şi care a suferit politic pentru verticalitatea lui. Este o opţiune asumată, eu făcând parte din generaţia contracandidatului Cîţu”, a declarat Violeta Alexandru.

„Ştiu bine că Ludovic Orban înţelege schimbările din partid şi din societate, inclusiv mesajul de îmbinare a experienţei cu noi perspective, mesajul de respect pentru cei care au tras pentru partid şi pentru România în cele mai grele momente, atunci când partidul decăzuse cu noutatea şi prospeţimea”, a mai spus acesta.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul