Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a decis să se tundă după ce a stârnit reacții și critici în spațiul public.

Edilul Nicușor Dan a declarat în cadrul unui interviu pentru ProTV că a decis să se tundă deoarece așa i-au cerut bucureștenii, „în special” cei care l-au votat.

„Nu am dat importanță acestui aspect, dar am văzut că lumea e obișnuită cu un anumit tip de reprezentare. Eu reprezint bucureștenii, în special pe cei care m-au votat. Mi-au cerut asta, m-am tuns,” a spus Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a fost întrebat luna trecută dacă intenţionează să se tundă. Edilul a răspuns amuzat că ar putea fi realizat un sondaj în rândul bucureştenilor pe această temă.

„Haideţi să facem un sondaj în rândul bucureştenilor, să vedem dacă ar trebui să mă tund sau nu”, a răspuns Nicuşor Dan, râzând.

Ce vrea să facă Nicușor Dan pentru ca bucureștenii să circule pe bicicletă.

Construirea pistelor de bicicletă în București este dificilă din cauza mașinilor parcate pe prima bandă, dar primarul general Nicușor Dan promite soluții. La degeaba sunt construite piste într-o zonă a orașului, dacă nu sunt interconectate cu alte zone, pentru ca bucureșteanul să meargă la serviciu pe bicicletă, spune edilul

Pe 3 iunie, de Ziua Mondială a Bicicletei, preşedintele Klaus Iohannis, ministrul Mediului, Tanczos Barna, şi Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, participă la o dezbatere pe tema transportului sustenabil în România, organizată de Asociaţia „Green Revolution”.

Nicușor Dan a explicat ce intenționează să facă pentru implementarea transportului verde în București.

„Chiar dacă am vrea acum să facem niște piste de biciclete, nu am avea unde, pentru că sunt mașini parcate peste tot pe prima bandă și atunci primul lucru e să găsim, prin strategia de parcare, soluții alternative pentru a muta mașinile de pe prima bandă, așa încât să avem spațiu considerabil. E inutil să avem pistă de biciclete care nu e conectată cu altele și care să nu-ți permită să te duci de acasă la serviciu”, a declarat Nicușor Dan, potrivit B1TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *