Ludovic Orban, actualul lider al PNL, susține că nu îi plac declarațiile prin care membrii partidului își afirmă susținerea pentru un candidat sau altul la președinția partidului. Declarația președintelui PNL a f.ost făcută într-o conferință de presă susținută la Piatra Neamț

Orban a mai subliniat că unele aspecte ale campaniei interne „nu sunt foarte plăcute şi nu prea au legătură cu ce înseamnă democraţia”.

Ludovic Orban mărturisește: „Mie nu îmi plac declaraţiile astea”

„Vreau să vă spun că mie nu îmi plac declaraţiile astea, că eu sunt cu Cîţu, eu sunt cu Orban . Le-am şi cerut colegilor mei să fie mai discreţi în a spune că sunt cu Orban. Pe de altă parte, sigur că cineva are nevoie să creeze o senzaţie că are un oarecare sprijin şi din cauza asta se dau tot felul de declaraţii care mai de care mai uimitoare şi mai ciudate din partea unor oameni la cere te aştepţi cel mai puţin”, a mai spus Ludovic Orban.

„Eu voi duce toată această campanie aşa cum am dus campania din 2017, aşa cum a a fost întreaga mea carieră în PNL, mă voi adresa fiecărui membru al partidului arătându-i foarte clar ce voi face pentru PNL, cum voi conduce partidul, care sunt obiectivele, care sunt mijloacele prin care urmăresc atingerea obiectivelor şi încercând să îi conving că este în avantajul PNL şi al României să mă aleagă pe mine preşedintele PNL”, a spus Ludovic Orban, duminică, într-o conferinţă de presă la Piatra Neamţ.

Ludovic Orban a adăugat că liberalii sunt într-o competiţie pe care nu şi-a dorit-o, iar unele aspecte ale campaniei interne „nu sunt foarte plăcute şi nu prea au legătură cu ce înseamnă democraţia”.

„În privinţa poziţionărilor, în conformitate cu prevederile statutare şi hotărârea Consiliului Naţional, suntem în faza în care se organizează adunări generale de alegeri în fiecare organizaţie locală”,a mai spus Ludovic Orban,

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *