Robert Negoiță, dezvăluiri despre ruptura de Gabriela Firea: Mi-a creat această percepție, că de fapt nu ea conducea Primăria Generală

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, susține într-un interviu pentru Digi24 că în Primăria Generală s-a creat de fapt o rețea de directori și oameni din eșalonul al doilea care rămân pe poziții, indiferent cine e primar general, și care conduc, practic, această instituție.

Edilul Sectorului 3, Robert Negoiță, spune că a avut „această percepție”, că nu Gabriela Firea, fostul primar general, conducea cu adevărat Primăria Generală, iar motivul pentru care nu a mai susținut-o pentru un nou mandat este că i-au fost blocate multe proiecte., potrivit Digi 24.

„Este destul de dificil să comentez o astfel de afirmație, pe care într-o oarecare măsură n-o consider reală. Am muncit mult și foarte serios să ajung aici și cred că am ajuns într-o zonă în care nu-mi permit decât să lupt pentru obiective în care cred. Atunci când mi se propun obiective în care au nu cred, nu mă angajez: gândim diferit, avem o viziune diferită a lucrurilor”, a spus Robert Negoiță.

Robert Negoiță: „Am fost blocat în multe proiecte de Primăria Generală”

Întrebat de ce nu a mai susținut-o pe Firea, Robert Negoiță a spus:

„Am fost blocat în multe proiecte de Primăria Generală, sub conducerea fostului primar general. Nu mi s-a spus niciodată că proiectele nu sunt susținute pentru că nu sunt bune. Pur și simplu eram blocat. Să dăm exemple. Nu este admisibil ca pentru un pod, pe care eu în continuare îl consider foarte necesar, care a durat două luni de zile să-l facem să fie funcțional, să circule mașini pe el, a durat un an de zile autorizarea de către Primăria Generală și asta cu piedici puse de către Primăria Generală.Și pe stânga, și pe dreapta. O chestiune pe care o consider inadmisibilă. Și vă mai spun altă chestiune, regretabilă deopotrivă. L-am inaugurat acum un an și ceva. Nici astăzi nu este recepționat acel pod, care, repet, a durat două luni să se circule cu mașinile pe el”, a spus Robert Negoiță.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *