Diana Şoșoacă a afirmat că actualul Guvern este inimaginabil de distrugător pentru poporului român şi a adăugat că Florin Cîţu şi membrii Executivului au urme de sânge pe mâini, referindu-se la morţii de COVID-19, cifrele deceselor nefiind cele reale.

Senatoarea a început discursul parafrazându-l pe Ion Luca Caragiale: „Ai uitat neică că e senator Şoşoacă, ai uitat neică de senator Şoşoacă şi o să îţi trag o revoluţie de o să mă pomeneşti”.

„Voiam să îi spun domnului Orban că dacă îmi acordă 2 – 3 minute îl ajut să scape de domnul Cîţu. Am auzit aici de o dictatură care vaa dura cel puţin 10 ani. Eu vreau să îl parafrazez pe Caragiale – Ai uitat neică că e senator Şoşoacă, ai uitat neică de senator Şoşoacă şi o să îţi trag o revoluţie de o să mă pomeneşti”, a declarat Diana Şoşoacă.

 În finalul intervenției, care a fost întreruptă de președintele de ședință Ludovic Orban, Diana Șoșoacă a pus în fața premierului Cîțu un sac de morgă.
„Când vă uitați în urmă pe mâinile dvs și al întregului Guvern stă sânge. Acesta e sacul în care au fost închiși oamenii care au murit în pandemia covid. Au fost duși și aruncați în gropi ca niște câini”, a spus Șoșoacă.
Scandalul a continuat și după ce un chestor a luat sacul si l-a scos din sala de plen. Senatoarea Diana Șoloacă a mers după el, transmițând live pe Facebook, și a încercat să-i tragă masca de pe față.
Diana Șoșoacă a adus la tribuna Parlamentului un sac negru şi a explicat că astfel erau puşi morţii decedaţi de COVID-19.
„Mă uitam la vaccinare. Eu ştiam că vaccinarea trebuie să aibă motive medicale. Nu mici, nu muştar, nu trotinete şi ar fi trebuit conform legislaţiei naţionale şi internaţionale să anunţaţi poporul roman şi mai ales adolescenţii şi copiii că această vaccinare are efecte adverse. Când domnule Cîţu vă uitaţi în urmă pe mâinile dumneavoastră şi ale întregului Guvern stă sânge”, a completat senatoarea Diana Şoşoacă.
Sursă foto: România TV

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *